Изпрати на приятелзатвори

Изкусителната сила на контакта с очи

10408 прегледа

0 коментара

Омагьосай го независимо дали сте се срещнали току-що или сте заедно от цяла вечност.

Изкусителната сила на контакта с очи
Снимка: Shutterstock.com

Погледни го в очите.

Според д-р Дейвид Гивънс, директният поглед предизвиква силни физиологически реакции, като учестено сърцебиене и повишена дейност на мозъчните вълни – две неща, които се случват също и когато си го възбудила. 

Задръж погледа му между 8 и 10 секунди.

Това е перфектната продължителност от време да осъществиш контакт с очи с мъж – мъжете реагират най-добре на дългите, а не на кратките погледи. Учените са открили, че колкото по-дълго време се гледаш с един мъж, толкова по-привлечен от теб ще се чувства той.

След това трябва да свалиш очи от него.

Когато го погледнеш и след това отместиш погледа си от него, този труден за преодоляване контакт с очите подсъзнателно го кара да те желае още по-силно. Всъщност това е най-добрият магнит за привличане на мъже, който Майката Природа ни е дала. В животинския свят това се нарича поглед на съвкупление и не се съмнявай, че ще събуди примитивните инстинкти у гаджето ти.

Четете още

Четете още от “Любов”

Любовен МЕСЕЧЕН хороскоп
Любовен МЕСЕЧЕН хороскоп

Виж какво са ти приготвили звездите!

99 кратки отговора за вашите отношения
99 кратки отговора за вашите отношения

Tи питаш ние отговаряме!

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти