Изпрати на приятелзатвори

Изкусителната сила на контакта с очи

10451 прегледа

0 коментара

Омагьосай го независимо дали сте се срещнали току-що или сте заедно от цяла вечност.

Изкусителната сила на контакта с очи
Снимка: Shutterstock.com

Погледни го в очите.

Според д-р Дейвид Гивънс, директният поглед предизвиква силни физиологически реакции, като учестено сърцебиене и повишена дейност на мозъчните вълни – две неща, които се случват също и когато си го възбудила. 

Задръж погледа му между 8 и 10 секунди.

Това е перфектната продължителност от време да осъществиш контакт с очи с мъж – мъжете реагират най-добре на дългите, а не на кратките погледи. Учените са открили, че колкото по-дълго време се гледаш с един мъж, толкова по-привлечен от теб ще се чувства той.

След това трябва да свалиш очи от него.

Когато го погледнеш и след това отместиш погледа си от него, този труден за преодоляване контакт с очите подсъзнателно го кара да те желае още по-силно. Всъщност това е най-добрият магнит за привличане на мъже, който Майката Природа ни е дала. В животинския свят това се нарича поглед на съвкупление и не се съмнявай, че ще събуди примитивните инстинкти у гаджето ти.

Четете още

Четете още от “Любов”

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти