Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 причини да ти изневерява!

Cosmo team
 

Оценка: (4/5)

 

Истинските причини за мъжката изневяра!

Проблемът не е в теб, а в него. Напълно сериозно!

7 причини да ти изневерява!

Много от нещата, които им пускат мухата да кривнат – и около половината мъже наистина да осъществят помислите си – имат много малко общо с теб. Причините се намират между ушите и... краката им.

 

1. Вече те е опознал (очевидно)
Наистина има нещо приятно в идеята, че сте си станали достатъчно близки – и усещането е такова и за двата пола. Но с цялата тази осведоменост и подробните ви познания по действията ви зад затворената врата на тоалетната, малко по малко феноменалната химия, която ви е делила в началото, изгубва мощността си. Кое винаги е секси? Загадъчното. А няма нищо по-загадъчно от непознатото. А кое е непознатото? Начинът, по който друга жена изглежда... без дрехи.

2. Приятелят му Жоро му е дал пример
Ако някой от другарите му си разкопчава панталона насам-натам и все му се разминава, твоят човек изведнъж може да погледне на изневярата в съвсем нова светлина. Не забравяй за мъжката склонност към вършене на откровени простотии, стига компанията им да стои зад целия абсурден замисъл. О, ако някой от тях пък вземе, че повлече крак и започне първи, твоят човек едва ли ще устои на изкушението да го последва. Така че, ако някой познат му разкрие как понякога кривването не носи последствия, твоето мъжле съвсем спокойно може да пропусне през ушите си всички други причини да не си направи кефа... с друга мацка.

3. Има ниско самочувствие
Абе, да си го кажем направо: има си комплекси момчето. Когато егото на един мъж е разкъсано на парченца, най-скоростният начин да сглоби частите му е да докаже на себе си, че все още умее да привлича, съблазнява и прави секс с всяка жена, която му се прииска... или единствената, която му се върже на акъла и е на подходящото място в правилния момент.

4. Странната му връзка с колата му не я дразни
Ако „другата“ все още не е напълно запозната с дразнещите му навици и не й се е налагало да ги понася за по-дълъг период от време, те сякаш не съществуват. И предприемането на тези мерки се оказва много по-лесна алтернатива за някои момчета, отколкото опита да коригират или отстранят проблема заради приятелката си.

5. Току-що те подмина страшно парче
Мда, мъжете знаят, че се заглеждаме по готини сладури (те за това са създадени, за Бога!) - но не по същия начин, по който те зяпат (и понякога обилно слюноотделят, без да успеят да се овладеят) в присъствието на горещи мацки. Ако твоят човек усети накъде се е зареял погледът ти, не може да спре да си представя нагледно как правиш секс с въпросния тип и тази постоянна ревност може да му дойде в повече.

6. Успява да си намери оправдание
Мъжете си падат по игрите във всякакъв смисъл. И както знаеш, интересното на всяка игра се крие в таланта ти да изкривиш възможно най-много правилата в своя полза. Точно затова определението за изневяра при много представители на другия пол, е доста разтегливо. Следователно опипването и целувките не се броят за изневяра, ако са се случили за веднъж в някоя дискотека... а между другото това, което се случва, когато е пиян, не означава абсолютно нищо... ох, и няма да споменаваме, че стриптийз баровете пък са само за разпускане на напрежението и всичко, което е свършил там, си е останало там и нямаш право да се сърдиш. Точка.

7. Просто е... страхливец
Понякога мъжете изневеряват не от желание да те предадат, ами просто, защото искат да приключат връзката. В неговата глава се въртят мисли за „сериозен разговор“, който вероятно ще протече твърде „емоционално“, а на кого му е притрябвало да преминава през подобна сложна процедура? Да не би да си го заслужила поне само заради времето, което си му посветила? О, хич не се надявай, ако ходиш с индивид от този тип „изневерители“. Вместо това той ще се преструва, че няма връзка, когато му е удобно или ще се държи гадно с намерението ти да свършиш черната работа и да сложиш точката на отношенията ви вместо него. Направо революционно, няма що!


Виж ощеНово в Cosmo