Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хвани в крачка крадлата на гаджета

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

На някои жени много им се отдава да разделят щастливи двойки. Лошото е, че те се прокрадват на единственото място, на което с гаджето ти никога не сте били заедно. Разбери как да обезвредиш крадлата на гаджета, за да не попадне твоето момче в мрежите й.

Хвани в крачка крадлата на гаджета
© БГНЕС

О, Брад, толкова се радвам да те видя!

Когато Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс съобщиха, че се развеждат, започна да се говори, че вината за раздялата им е на Блейк Лайвли. Според клюките, тя е свалила Райън по време на снимките за филма Зелената латерна миналото лято. Не е ясно дали Блейк наистина е тръгнала по пътя на Анджелина Джоли, но експертите предупреждават, че напоследък има прекалено много крадли на гаджета – предизвикателни и самоуверени жени, които живеят за тръпката да откраднат нечие гадже.

Не говорим за онези нахални интересчийки, които нападат, когато усетят, че връзката на мъжа, когото са си харесали, не върви. Те обикновено се опитват да оплетат гаджето ти в момент на слабост, но иначе не биха посмели да го направят. Докато връзката ти е здрава и щастлива, този вид съблазнителки не представляват проблем за теб.

От друга страна, крадлите на гаджета със зъби и нокти се борят за това, което искат. „Те са като хищници“, казва д-р Ава Кадел, която е терапевт по мъжко-женските отношения в Лос Анджелис. И допълва: „Тя е нарцис. Обикновено е много привлекателна и уверена, но има нужда непрекъснато да се уверява в уменията си да съблазнява“. Кое е любимото й поле за изява? Работното място, където тя може да си играе със своята плячка всеки ден. Да, не можеш да се пренесеш в офиса му, но за сметка на това можеш да я накараш да стои далеч от
бюрото на твоето момче.

Как да спреш хищницата
Ако една от тези жени е хвърлила око на любимия ти, ще започнеш да чуваш често името й. Хищницата ще намери хиляди начини да „улови“ приятеля ти. Тя ще му предложи помощта си за важен проект или ще се качи в асансьора заедно с него, ще му направи комплимент
за външния вид и ще го докосне уж случайно, докато натиска копчето за етажа. И понеже крадлата смята, че няма нищо лошо в това да разрушиш нечия връзка, тя ще флиртува явно с момчето ти. Най-лесният начин да разбереш, че го сваля: той ще се опита да отклони темата, когато попиташ за нея. Тактиката на хищницата може да накара някои мъже да се почувстват неудобно, но преди всичко тя ще погали егото му. Той обаче ще се почувства твърде виновен, за да го признае.

Прояви характер
Когато разбереш, че някоя хищница е набелязала гаджето ти, трябва да действаш бързо. Според специалистите, трябва да му дадеш да разбере, че не й вярваш. Кажи му, че осъзнаваш, че тя е прелъстителка и допълни, че ако и ти имаше привлекателен колега, който си пада по теб, нямаше да си сигурна как ще реагираш. Като се поставиш в неговата ситуация, ще му покажеш, че си наясно, че става въпрос за много повече от безобиден флирт (и без да го изречеш, ще му напомниш, че той не е единственият, който може да изневери). След това му дай ултиматум. Кажи му, че искаш отношенията им да останат служебни. Ако той прекрачи границата – ще го напуснеш. Не е лоша идея един ден да наминеш покрай офиса му, за да го вземеш за обяд. Направи така, че двамата да минете покрай нея и хладно да я поздравите. Така ще си маркираш територията, казва д-р Кадел. Освен това ще й покажеш, че и двамата я приемате за враг.

Когато осъзнае, че и ти, и той сте срещу нея, тя ще се отдръпне от него и ще започне търсенето на по-лесна плячка.


Виж ощеНово в Cosmo