Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Голата истина

Росица Шишкова
 

Оценка: (5/5)

Кой е най-подходящият момент да попиташ един мъж какво мисли за голото ти тяло? Точно след като последното парченце плат се спусне по кожата ти, за да падне на земята? Или пък, когато се унася да заспи веднага след секс? По време на закуската? По Skype? Стига да не сте заедно от мно-о-ого години, тези въпроси обикновено са придружени с куп нерви. Затова решихме да свършим черната работа и ги зададохме вместо теб.

Голата истина
Голата истина

Докато четяхме отговорите, две неща определено станаха кристално ясни:
1. Веднага се обади в любимия си козметичен салон, за да попиташ какво намаление ще ти направят, ако заплатиш предварително часовете си за коламаска за няколко години напред.
2. Всички мъже са различни. И без значение какво е тялото ти на вид и на допир, някой го намира за привлекателно.

В:Коя част от женското тяло ти харесва най-много? Коремчето и гърдите.
В: Какво те отблъсква? Липсата на самочувствие.
В: Стават ли прекалено слаби жените? Не съм забелязал.
В:Колко тежка трябва да е една жена, за да откажеш тя да е отгоре?Или изобщо няма да стигнеш до секс с нея? Изобщо.
В: Какъв процент от привлекателността на една жена е самочувствието й? Огромен.
В: Със или без бразилска коламаска? Със, определено!
В: Големи или малки зърна? Малки.
В: Естествени или силиконови гърди? Страхотни естествени или страхотни силиконови.
В: Размерът или цветът на вагиналните устни прави ли ти впечатление? Не, ако не са прекалено странни. Малформациите не ми допадат...
В: Колко са важни за теб гримът и косата й? Светла коса и немного грим.
В: Докато правиш секс и гледаш тялото й, забелязваш ли неща като целулит и отпуснато коремче? Не – тези неща ги оглеждам предварително.
- Евгени, 31

В: Какво те отблъсква? Прекалено увиснали гърди.
В: Кое предпочиташ – чисто гола мацка или облечена предизвикателно? И двете ми харесват. Първо облечена предизвикателно, за да ми създаде настроение. Когато се заловим за работа дрехите вече ще са излишни.
В: Ако правиш спонтанен секс с момиче и забележиш, че си е обръснала краката, ще си помислиш ли, че го е очаквала? Не, обаче, ако има косми по краката ще ми стане ясно, че не го е очаквала.
В: Какъв процент от привлекателността на една жена е самочувствието й? Момичетата със самочувствие винаги са по-привлекателни.
В: Със или без бразилска коламаска? Гласувам за бразилките.
В: Големи или малки зърна? Малки.
В: Изкуствени или естествени гърди? Хубави. Изобщо не ме интересува дали си е слагала силикон.
В: Кое предпочиташ – ясно подчертани мускули или по-нежна кожа (с риск да е малко по-отпусната)? Харесвам стегнати жени – не чак прекалено мускулести, но и отпуснатите задни части не са ми по вкуса.
- Милен, 31

Голата истина
Голата истина
В: На какво попада погледът ти в момента, в който си изправен пред гола жена? Ами... на очите.
В: Коя част от женското тяло ти харесва най-много? Краката.
В:Ако правиш спонтанен секс с момиче и забележиш, че си е обръснала краката, ще си помислиш ли, че го е очаквала? Не, всички жени ТРЯБВА да си бръснат краката редовно.
В: Според теб, жените стават ли прекалено слаби? Не.
В: Колко често си представяш жените, които познаваш, голи? Всеки ден.
В: Със или без бразилска коламаска? Няма значение.
В: Големи или малки зърна? Малки.
В:Изкуствени или естествени гърди? Не е важно.
В: Размерът или цветът на вагиналните устни правят ли ти впечатление? Не.
В: Кое предпочиташ – ясно подчертани мускули или по-нежна кожа (с риск да е малко по-отпусната)? Предпочитам мускули.
- Теодор, 26

В: На какво попада погледът ти в момента, в който си изправен пред гола жена? Зависи накъде се е обърнала. Харесвам дупета, така че ако е с гръб първо ще погледна там и надолу, ако има хубави крака... Отпред гледам всичко – лице, гърди, коремче,...
В: Какво те отблъсква? Малко неща. Щом се е стигнало дотам, че и двамата сме голи, значи жената ми харесва и съм преглътнал недостатъците й.
В: За коя от женското тяло внимаваш най-малко и имаш най-малко претенции? Гърдите (всичките ми харесват).
В: Според теб, жените стават ли прекалено слаби? Определено харесвам жената да изглежда като жена, а не като 13-годишно момиче. Така че, ако ме питате пет килограма повече или по-малко, взимам повече, мерси.
В: Със или без бразилска коламаска? Без косми. Мога да преживея най-много една бразилска лентичка.
В: Размерът или цветът на вагиналните устни правят ли ти впечатление? Не. Обаче не ми харесва, ако всичко там е увиснало.
В:Колко са важни за теб гримът и косата й? Една шапка и някакво балсамче за устни са всичко, от което има нужда една жена, за да ме спечели.
- Владимир, 31

В:Коя част от женското тяло ти харесва най-много? Долната част на гърба и извивките отстрани на дупето (там където си свива краката).
В: Какво те отблъсква? О, определено нечистоплътността. Дразни ме и когато някоя жена толкова се притеснява, че я е срам от тялото й.
В: Според теб, жените стават ли прекалено слаби? Да, смятам, че е така. Жените трябва да имат извивки и даже тлъстинки на правилните места и не мога да разбера защо всички толкова искате да изглеждате като дъски за гладене.
В: Със или без бразилска коламаска? При положение, че нечистоплътността ме отблъсква, определено гласувам за бразилската коламаска.
В:Малки или големи зърна? Малки.
В: Изкуствени или естествени гърди? Гласувам за естественото! Има разлика.
В: Докато правиш секс и гледаш тялото й, забелязваш ли неща като целулит и отпуснато коремче? Сексът не е обстоен преглед. Обръщам внимание на преживяването, на това, което се случва. Не сме на операционната маса.
- Стоян, 33

В: Коя част от женското тяло ти харесва най-много? Онази част точно над бедрата.
В:Какъв процент от привлекателността на една жена е самочувствието й? Жените, които се харесват, са много привлекателни. Освен това са по-склонни на разни експерименти в леглото.
В:Със или без бразилска коламаска? Със!!! Щом можеш да похарчиш 100 лева за фризьор, не ти пречи да похарчиш 20 за коламаска на триъгълника.
В:Изкуствени или естествени гърди? Естествени.
В:Докато правиш секс и гледаш тялото й, забелязваш ли неща като целулит и отпуснато коремче? Не. Много по-интересно ми е да гледам погледа й, когато е възбудена, за да се вглеждам в такива глупости.
В:Кое предпочиташ – ясно подчертани мускули или по-нежна кожа (с риск да е малко по-отпусната)? Избирам нежната кожа. Много по-приятно е за пипане от някоя скала.
- Радослав, 27

Голата истина
Голата истина
В: Коя част от женското тяло ти харесва най-много? Всичко, но може би устните и езика.
В: За какво си склонен да критикуваш или да осъдиш жена? За космите по тялото!
В: Според теб, жените стават ли прекалено слаби? Да.
В: Какъв процент от привлекателността на една жена е самочувствието й? Важно е. Една жена трябва да се чувства добре в тялото си, за да й е хубаво, когато му се радва някой друг.
В: Със или без бразилска коламаска? Със.
В: Малки или големи зърна? Малки.
В: Кое предпочиташ – ясно подчертани мускули или по-нежна кожа (с риск да е малко по-отпусната)? Предпочитам нормалните жени, а не фитнес маниачките.
В: Някога случвало ли ти се е да се притесняваш от собственото си тяло, докато правиш секс или се събличаш пред жена? Да, но приятелката ми ме кара да се чувствам добре.
- Симеон, 25

В: На какво попада погледът ти в момента, в който си изправен пред гола жена? Гърдите. Генетично заложено ни е. Разположени са, така че да привличат внимание.  
В: Какво те отблъсква? В низходящ ред: увиснали гърди, косми в интимната зона, космати крака. Но, ако мацката изглежда добре с дрехи и нещата са се случили спонтанно, няма да се подразня чак толкова.
В: За какво си склонен да критикуваш или да осъдиш жена? Голямо дупе. И, ако от която и да е част от тялото й се носи неприятен аромат.
В: Със или без бразилска коламаска? Не е важно.
В: Малки или големи зърна? Не ми пука. Стига да не са като чинии.
В: Изкуствени или естествени гърди? Предпочитам естествените гърди, но по-добре силиконови, отколкото никакви или увиснали.
В: Размерът или цветът на вагиналните устни правят ли ти впечатление? Не особено. Но някои от тях изглеждат по-добре и ми доставя повече удоволствие да им обръщам внимание с език.
В: Някога случвало ли ти се е да се притесняваш от собственото си тяло, докато правиш секс или се събличаш пред жена? Първият път обикновено всеки се притеснява.
- Мартин, 30


Виж ощеНово в Cosmo