Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ТВОЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2019

 

Оценка: (4/5)

2019: Пълна с обещания и нови начала!

ТВОЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2019

Ако 2018 година беше напрегната за повечето от нас, 2019 ще бъде много по-спокойна и ще можеш да си отдъхнеш.

Да, новата година започва с положителни знаци за всички зодии. След три хаотични години, най-после можем да говорим за истинско подобрение.

Но първото тримесечие все пак ще бъде малко нестабилно под влиянието на Уран и Плутон, защото позицията им вещае промени.

За щастие, Юпитер ще ни пази и последната фаза на промените, ще ни освободи и ще бъде много позитивна. Плутон в Козирог ще насърчи хората да се обърнат към наистина важните неща и ще им помогне да намерят начин да балансират финансовите си проблеми.

2019 е пълна с обещания и носи нови начала.

ВИЖ своя ПОДРОБЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП   ТУК!

Усмихвай се, защото звездите ще те глезят!
И не се тревожи за 2019-а, защото тя ще е прекрасна. Това ни обещава китайската астрология, която тази година отдава чест на празнично настроения Глиган (Свиня).

Ще преминем от един период "ян" към друг - "ин", който е много по-весел и спокоен.

Твоят голям годишен хороскоп за 2019-а също го потвърждава: звездите ще отдадан своя дан на всеки зодиакален знак.

ТВОЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2019

Голям хороскоп за 2019-а, лунен календар, китайски хороскоп, рецепти за повече радост и по-лесно справяне с трудностите, идеи как да формулираш желанията си... Всичко това ще откриеш в "Хорскопи 2019: Годината на късмета", книгата, която ще бъде твоя през януарисъс списание Cosmopolitan и "Журнал за жената".


Виж ощеНово в Cosmo