Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ехааа, нова любов на хоризонта!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ти откриваш в себе си тези 10 признака? Ами, честито! Защото те говорят, не... Направо крещят, че скоро ще срещнеш истинската любов. Съвсем скоро...

Ехааа, нова любов на хоризонта!

Кои са най-добрите любовници според зодията

1. Най-накрая си разбрала, че романтичната любов не е смисълът на съществуването ти.

Това не е целта в живота ти, не си обсебена от идеята, не е водещият ти интерес. Ти не хабиш всичките си сили, за да намериш този, който ще ти даде любов и уважение, защото можеш да си дадеш това и сама.

►►►Любовта е пристрастяваща като опиатите.

2. Започнала си да се съсредоточаваш върху тази любов, която можеш да дадеш, а не върху тази, която можеш да получиш.

Искаш да обичаш някого толкова силно, колкото самата ти да бъдеш любима. Сега ще захванеш новите си отношения с мисълта „Какво мога да предложа?“, а не „Какво мога да получа?“

3. Имала си достатъчно време, за да поработиш върху себе си.

Не си длъжна да си идеална, за да те обичат, но за да се получат нещата, се налага да преработиш в себе си тези моменти, които в миналото ти са разваляли всичко.

Ехааа, нова любов на хоризонта!

►►►Тествай се: любов или страст е връзката ти.

4. Тъпо ти е, но не си отчаяна след раздялата с последната ти тръпка.

Нормално е да страдаш заради края на връзка, в която си вярвала и за която си полагала усилия. Ако това не продължава прекалено дълго и не разрушава живота ти.

5. Искаш да имаш връзка, но не се стремиш отчаяно към това.

Искаш да излизаш по срещи, да се запознаеш с някого, с когото да свържеш живота си, но можеш да съществуваш и без това. Имаш личен живот, извън романтичните отношения.

Ехааа, нова любов на хоризонта!

6. Разкарала си идеята, че можеш да предскажеш подхожда ли ти определен мъж, или не.

Отдавна си изхвърлила списъка какво трябва да притежава идеалният партньор и си започнала да обръщаш повече внимание на този, с когото си в момента и ти се струва правилен избор.

7. Не усещаш необходимост да бързаш за каквото и да било.

Вече не си привързана към дедлайна, разбираш, че необходимостта да бързаш е следствие на неувереността и страха, а на на страстта и любовта.

8. Вярваш, че те чака голямата любов.

Ако не вярваше, няма да има нищо. Ти щеше да затвориш вратата на всяка потенциална възможност да имаш връзка с когото и да било. Всичко започва от факта, че мислиш за любовта и вярваш ли, че ще я срещнеш.

9. Решила си да бъдеш себе си, а не нечий идеал.

Страх те е повече от това, че човек ще те обича заради това, което не си, отколкото, че ще те зареже заради това, което си всъщност.

10. Престанала си да изискваш.

Вече си решила, че никога няма да намериш голямата любов, приела си почти напълно, че винаги ще си останеш сама. А когато престанеш да търсиш, това, което искаш силно, само ще те намери.


Виж ощеНово в Cosmo