Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Десетте най-ужасни причини да се омъжиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако решиш да сключиш брак, и причините
са някои от изредените в текста, не
се изненадвай от скорошния развод

Десетте най-ужасни причини да се омъжиш

Притискат те
Приятелите и роднините често са лоши съветници. Да, те може би искат да те видят щастлива и в бяла рокля, но дали подходящият момент за теб е дошъл. Запитай се дали искаш да се омъжиш, това ли е на дневен ред в живота ти в момента! Не мисли за хората, които разочароваш с отлагането на сватбата, и не обръщай внимание на приказките за напредване на възрастта и увеличаването на претенциите. Слушай сърцето си!

Това е следващата стъпка
Живеете заедно то много години, и женитбата е съвсем логична стъпка в развитието на отношенията ви. Но ако сте щастливи заедно и без брак, защо да подписвате, само, за да угодите на обществените нагласи, че така е редно? Някои хора цял живот са заедно и без брак, защото знаят, че ако подпишат, ще се почувстват твърде обвързани, ще започнат да се задушават във връзката си, и неминуемо ще се стигне до раздяла.

Той ти е предложил
Той е поискал да се ожени за теб, а ти го обичаш, и ти е неудобно да откажеш. Може и да се страхуваш, че кажеш ли „не” сега, няма да получиш друг шанс. Най-добре поискай малко време да помислиш какво да отговориш, ако той ти падне на колене. Така хем ти ще прецениш ситуацията разумно, хем той ще разбере, че нещо те тревожи, и може би разговорът, който ще последва, ще изчисти отношенията помежду ви, и ще решите, че и без брак сте си добре.

Семейни изисквания
Ако семейството ти е старомодно, и не приема добре връзка без брак, опитай да ги убедиш, че това е твое решение, и че така си щастлива. По-добре да ги разочароваш, че няма да те видят в булчинска рокля, отколкото после да страдат заедно с теб, когато се разделиш с мъжа ти. Дори ако си бременна не трябва да се жениш на всяка цена. По-добре самотна майка, отколкото окована в неподходяща връзка за дълги години.

Той е добър човек
Не се омъжвай за партньора си, само защото е добър човек. Това не стига за един дългогодишен брак. Любовта, уважението и страстта са важни за всяка дългогодишна връзка. Няма да направиш услуга нито на себе си, нито на партньора ти, ако го избереш за съпруг, само защото на хоризонта няма нищо по-добро.


Виж ощеНово в Cosmo