Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Четири целувки, които трябва да овладееш

Ина Сарафова
 

Оценка: (5/5)

Най-общо казано, има два вида целувки - обикновена и такава, от която на твоя човек ще му се подкосят краката. Ето как да разпалиш разума и чувствата му.

Четири целувки, които трябва да овладееш
Четири целувки, които трябва да овладееш

Тази двойка разговаря на езика на езиците.

Знаем какво ще си помислиш. Ооо, целувката ли? Още през тинейджърските си години си усвоила любовната техника на общуване уста-в-уста. Но нищо чудно все още да не си разбрала, че ключът към перфектното сливане на устни е да съобразиш подхода си със ситуацията. Така всеки път ще оставяш незабравима диря в паметта на половинката си. Представяме ти четирите най-ефектни целувки на всички времена плюс съпътстващите ги устни трикове. 

Горещият поздрав
Стандартното бързо докосване на устните за „здрасти” няма да ви осигури желаната близост, независимо дали не сте се виждали от сутрешната закуска или от миналата събота вечер. По-добре от самото начало на срещата да го настроиш подходящо за приятно изкарване. Накарай го да си мисли: „Ей, тя наистина се радва да ме види!”.
Всъщност горещият поздрав започва още преди устните ви да се слеят. Да проследим следната сцена: фиксирала си гаджето си, което върви към мястото на срещата ви. Улови погледа му, изпрати му усмивка и бавно се приближи, като през цялото време поддържаш зрителния контакт. Когато вече си до него, прошепни с дрезгав глас „Здравей” и притисни тялото си до неговото. Нали не държиш да стоите в позата-страстоубийка под формата на буква А (устните са долепени, а телата са на комсомолско разстояние)?

Е, притиснати ли сте вече един до друг? Добреее. Сега, скъпа, настъпи моментът да го целунеш, така че да му прималее. Сложи ръка върху тила му и нежно придърпай главата му. Когато устните ви най-после се срещнат, притиснете ги силно за около десетина секунди, но без да ги разтваряте.
 
Бонус-съвет: нека езикът ти си стои в твоята уста. Тази целувка трябва да идва директно от устните. Спокойно, до края на вечерта има достатъчно време за „езикови” упражнения. Основното правило на този етап е да държиш гаджето си в очакване какво ще му се случи, след като се отдръпнеш.

Четири целувки, които трябва да овладееш
Четири целувки, които трябва да овладееш
Филмовата сцена
Случвало ли ви се е някога с твоя човек да изживеете един от онези класически любовни мигове, запазена марка на холивудските киноленти? Нали знаеш: когато всеки се взира в очите на другия и имаш чувството, че времето е спряло. Дори би могла с ръка на сърцето да се закълнеш, че долавяш звуците на нежна музика в бекграунда. Мда, типична разтапяща сцена в стил Титаник. В такива моменти, когато страстите бушуват, думите са излишни. Затова вместо да се опитваш да обясниш на приятеля си, че ти идва да го схрускаш с дрехите, предай му емоциите си с една главозамайваща целувка. Внимание: когато ви сполети химична реакция от такава величина, няма как да й устоите. Тя може да се случи навсякъде и по всяко време, така че нищо чудно да сте изцяло потопени в мига и да не забележите как тълпата зяпачи наоколо кротко набъбва.

Любимата сцена на публиката се нуждае от щипка подправки за перфектен вкус. Първо действие: Захарната глазура. Най-напред накарай гаджето си да те хване през кръста. След това съблазнително прокарай дясната си ръка по гърдите му в посока към тила и го притисни силно. Следва моментът, в който артистично отмяташ глава, докато се навеждаш назад, като отпускаш небрежно лявата си ръка отстрани до тялото (не се притеснявай, нивото на тестостерона му веднага ще скочи и той инстинктивно ще те притисне по-силно, за да не паднеш). В паузата нещата са отново в твоите ръце: леко разтвори устни в поза за истинска френска целувка. Редувай езиковите техники между нежно пърхане и малки кръгчета докато на един от двамата не му се наложи да изкрещи „Стоп!”, за да си поеме глътка въздух.

Сладкото мъчение
Петък вечер е и с компанията сте на клуб. Полагаш кански усилия да се съсредоточиш върху темата за тъмната бира, която обсъждате с една приятелка. Но нещо друго е погълнало цялото ти внимание: дупето на гаджето ти в тези прилепнали дънки. Още не си поела достатъчно количество от въпросното пиво, за да го дръпнеш в дамската тоалетна и да му се нахвърлиш. Затова ти предлагаме и без друго по-доброто решение: да изкачите поетапно еротичния Олимп с малко подгряващи открити ласки. Идеята е да подложиш половинката си на сладко мъчение с бавно, но сигурно ескалиране на напрежението, като му загатнеш какво го очаква по-късно вечерта. Можеш да започнеш „срамежливото” си изпълнение с бавно прокарване на устни отстрани по шията му, като покриваш всеки сантиметър открита кожа със ситен наниз от целувчици. Когато стигнеш до ухото му, започни да го хапеш палаво, докато не се убедиш, че си привлякла цялото му внимание. Сега докосни леко с устни неговите и прошепни с придихание, че изглежда супер секси. Погледни го прелъстително в очите, които сигурно вече са се разширили от удивление. Не се опитвай да приканваш присъстващите в този момент да се изнесат от заведението, просто деликатно прокарай език по долната устна на половинката си.

След няколко такива разтапящи (или по-скоро втвърдяващи) стъпки от твоя страна, премини към техниката на „изсмукване”. Плени нежно долната му устна между своите и я придръпвай за секунда-две, след това се изтегли и премини към горната. Продължи с редуване на двете, все едно, че играете на гоненица. В мига, когато приятелят ти се опита да плъзне език в устата ти, веднага прекъсни заниманията ви. Само прошепни с усмивка в ухото му какво точно смяташ да му направиш по-късно.

Четири целувки, които трябва да овладееш
Четири целувки, които трябва да овладееш
Пламенната раздяла
Сбогуването с гаджето ти трябва винаги да е на ниво - независимо дали той заминава в командировка през уикенда, или просто тръгва за работа сутрин. Все пак това е онзи момент, който ще разпали желанието да се видите отново и ще разгори сексуалното напрежение преди следващата ви среща. Покажи на половинката си точно колко ще ти липсва и му остави горещ спомен, за който да си мисли. След подобаващата целувка за този случай ще има да се чуди колко дълго може да живее без теб!

Ето как да постигнеш запомнящ се ефект: приятелят ти ще очаква бързо докосване на устните ви, така че изненадай го с неочаквано пламенна маневра. Първо, придърпай главата му към твоята една идея по-енергично от обикновено. След това оближи пръст и раздели устните му. Страстните флуиди ще накарат пулсът му да се ускори мигновено. Притисни устата си плътно към неговата в здрава спойка. След това, без да прекъсваш контакта, я разтвори и вдишай дълбоко. Гаранция, че буквално ще му спреш дъха. Точно в този момент той ще забрави накъде е тръгнал. Отдръпни се от прегръдката ви, хвани токата на колана му и го придърпай  към себе си. Чувстваш ли вече жегата там долу? Дзън, дзън, дзън! Времето ти изтече, трябва да преминеш към финалния тур. Успокой топката, като потупаш гаджето си закачливо по задните части. Ще усетиш как погледът му прогаря дупка в дупето ти, докато се отдалечаваш.

Отнесени от вихъра
Отнесени от вихъра
Най-секси филмови целувки
Знаменитостите знаят някои неща за това, как се прави устна магия.

От тази класическа сцена между Скарлет О’Хара (Вивиан Лий) и Рет Бътлър (Кларк Гейбъл) в Отнесени от вихъра са се учили режисьорите на всички следващи любовни филми.
Спайдърмен
Спайдърмен
Кирстен Дънст получи свръхдоза страст само от една целувка, когато Човекът-паяк (Тоби Макгуайър) я изненада с романтичната си страна.Изневяра
Изневяра
Не напразно й казват френска целувка, нали? Парижанинът с гореща кръв Оливие Мартинес плъзна на Даян Лейн нещо повече от език в Изневяра.Бриджит Джоунс: на ръба на разума
Бриджит Джоунс: на ръба на разума
Въпреки всички колебания в чувствата тази целувка май издава всичко: чаровната авторка на дневници (Рене Зелуегър) и Марк Дарси (Колин Фърт) наистина се обичат в Бриджит Джоунс: на ръба на разума.


Виж ощеНово в Cosmo