Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 сигнала, че той скоро ще скъса с теб

 

Оценка: (0/5)

 
 

Малко неща са по-тежки от тази да си сляпа за края на връзката си.

9 сигнала, че той скоро ще скъса с теб

Толкова си опиянена от любовта си по даден човек, че не виждаш очевидните признаци, че той иска да се разделите. Имай предвид, че когато партньорът ти се отдръпва, това невинаги значи, че иска да скъсате. Стрес, тревожност и какви ли не още проблеми може да са причина за студенината му. Затова ти препоръчваме след като прочетеш този текст, най-напред да поговориш с него честно и откровено, а не да си стягаш куфарите.

Какво казва зодията ти за твоята вярност

1. Той спира да прави планове с теб.

Преди бяхте заедно постоянно, но внезапно твоето уж сериозно гадже намира какви ли не извинения да не те вижда. Възможно е да се опитва да отложи разговора за раздялата за по-късно.

2. Може бавно, но сигурно да започне да си пише с други жени.

Усещаш, че той си говори с някоя друга. И то много. Това може да нова колежка или някоя бивша. Не, той не ти изневерява, просто като всеки мъж предпочита да има готов план за бягство. Ако това е неговият случай, той вече добре знае кой е следващият му улов след вашата раздяла. Звучи гадно (и наистина е), но това е механизмът му за справяне на ситуацията след като си кажете 'сбогом“.

►►► Виж тук 7 неща, които да направиш, ако той ти изневерява!

3. Иска да водите дълги разговори за връзката ви.

Той непрекъснато адресира проблеми, които срещате във взаимоотношенията си. Може би иска да прекарваш по-малко време с приятели или не му харесва накъде отива кариерата ти. Неща, които преди никога не са го тревожели или дразнели, сега се превръщат в основна тема за разговор и заплаха за вас като двойка. И макар да се опитва да изкара, че сте един отбор, той някак все запраща топката (разбира обвиненията) в твоята половина.

4. Спира да си споделя с теб.

Ти вече не си първия човек, на който ще се обади, ако му се случи нещо важно в живота.
Ти вече не си първия човек, на който ще се обади, ако му се случи нещо важно в живота.

Разбираш за повишението му в службата от най-добрия му приятел, не от него директно. 

5. Всичко, което правиш го дразни.

Ако не си спомняш той някога да е бил толкова кисел спрямо теб, това е вероятно, защото той обмисля евентуална раздяла. Той е объркан и раздразнителен.

►►► Виж тук 15 въпроса, на които мъжете не отговарят честно!

6. Никога не е щастлив около теб.

Спира да пуска шеги, когато сте заедно. Не се смее, когато се закачаш с него или казваш някоя от общите ви шеги. Той просто изглажда сякаш... е там. Но не съвсем. Може би те игнорира, зяпа си телефона или си проверява пощата. Каквото и да е, то е показателно за човек, който е взел голямото решение, но все още не ти е казал.

Най-драматичните холивудски раздели в историята

7. Кара се с теб без причина.

Нищо чудно да започнеш да се съмняваш, че връзката ви няма бъдеще. Той ще се опита да ти го втълпи по всички възможни начини.
Нищо чудно да започнеш да се съмняваш, че връзката ви няма бъдеще. Той ще се опита да ти го втълпи по всички възможни начини.

Ето един малък, забавен факт за мъжа: ако е способен да започне караница с теб, без никой от двама ви да е виновен, то той смята, че ти ще започнеш да се самоубеждаваш как връзката ви няма бъдеще.

8. Вече не правите секс.

Ако на него никога не му се прави секс (а преди му се е правило често), то има голяма вероятност да удовлетворява потребностите си някъде другаде. Или вече толкова се е отдалечил от теб на този етап, че иска да стои настрана както физически, така и емоционално.

9. Поискал е да му дадеш пространство.

Възможно е просто да иска да прекарва повече време сам. Някои хора си падат по такива неща. Или иска да тества как ще се почувства, когато е далеч от теб за по-дълъг период от време. Да поискаш пространство е все едно пожелаеш раздяла, но без да паникьосваш човека до себе си... твърде много.


Виж ощеНово в Cosmo