Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 неща, които никога да не правиш на първа среща

 

Оценка: (0/5)

 
 

Кой не е имал отвратителна първа среща? 

9 неща, които никога да не правиш на първа среща

Ако сценарият се повтаря като един непрекъснат кошмар и първите ти срещи се превръщат в изтезание, предлагаме да прочетеш тези 9 съвета, които ще ти гарантират, че поне от твоя страна си извършила всичко по правилния начин. Изброяваме нещата, което НЕ трябва да правиш! 

Виж с кои мъже не трябва да се срещаш според зодята си в галерията долу:

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

Грешките, които допускаш на първа среща:

1. Груба си с персонала

Най-лошото нещо, което може да направиш на първа среща, е да бъдеш груба с персонала. Не само, че прави атмосферата напрегната, но и те показва в една не особено приятна светлина. Не искаш да изглеждаш като военен генерал, настояващ всички в заведението да са строени в две редици в очакване на команди, нали?

2. Говориш за бившия си

Всички имат бивши гаджета. Но ако не спираш да говориш за него, да го обвиняваш и да правиш разбор на връзки от миналото, това кара човека от отсрещната страна да се чувства странно и неловко. Ако до такава степен бившия е обсебил мислите ти, какво правиш на тази среща?

►►►10 начина да изглеждаш секси на първа среща

3. Непрекъснато проверяваш телефона си

Хей! Наистина ли слушаш какво ти говори? Защото изглежда, че центъра на вселената ти в момента е Instagram и някъде между скролването и съобщенията успяваш да кажеш нещо неадекватно (просто, защото и ти не знаеш какво точно правиш на тази среща). Това е 1) грубо, 2) неуважително и 3) досадно. Най-лошото е, когато телефон застане между двана души (особено на първа среща).

4. Псуваш твърде много

Независимо дали това е навик или просто се опитваш да бъдеш "готина", това не е начина да му направиш впечатление.? Можеш да изглеждаш единствено груба и агресивна...

5. Отказваш да си платиш

Това е мигновенно убийство на първата ви среща, когато дори не се преструваш, че се протягаш за портфейла си щом дойде сметката. Реалистично е разделянето на сметката, защото "това е 21 век".

Как да се облечеш за първа среща според твоята зодия

6. Закъсняваш ужасно много

Ако за теб наистина е важна тази среща, ще направиш всичко възможно, за да стигнеш навреме. Дай си допълнителни 10 минути в случай, че трафика е голям. Ако отидеш с половин час по-късно, това показва незаинтересованост и те представя като несериозно момиче, което цени собственото си време повече от това на някой друг. 

7. Непрекъснато се занимаваш с външния си вид

Не може да използваш всяка огледална повърхност (включително и лъжицата), за да огледаш отражението си, както и да изваждаш през 5 минути червило и пудра или пък ръцете непрекъснато да са заети с наместването на кичурите коса. Незабавно престани. Грижата за външността е едно нещо, но да си обсебена от себе си е съвсем друго.

8. Прекалено настойчива си

Ако се интересуваш от човека отсреща, покажи го. Хубаво е да знае, че не си безразлична към него. Но не се превръщай в лепка още от първата среща (след това също!). Има фина тънка граница, която ако пресечеш, ще го изплашиш, така че не бъди обсебваща.

9. Предлагаш непоискани съвети за живота му

Хубаво е да изказваш мнението си, но запази съветите (освен, ако той не ги е поискал) за себе си.


Виж ощеНово в Cosmo