Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

 

Оценка: (0/5)

 
 

 „Веднъж кръшкач, винаги кръшкач“ невинаги е вярно твърдение.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

Само помисли за Джей Зи и Бионсе, които заздравиха връзката си след изневярата на рапъра. (И донесе на феновете невероятния албум изповед „Lemonade”.)

Но понякога има знаци, които сочат, че ако мъжът е изневерил веднъж, той ще продължава да го прави и занапред.

Виж как ще ти изневери той според зодията му в галерията долу:

Хороскоп на мъжките изневери

Но как да разбереш дали партньорът ти е сериен кръшкач или е кривнал от правия път инцидентно? Ето тревожните знаци, които водят към първия сценарии.

1. Той не те запознава с близките хора в живота му.

Всички започваме нова връзка с вярата, че тя ще бъде перфектна. Надяваме се на най-доброто и понякога си затваряме очите за очевидните червени флагове, които „крещят“, че нещо не е наред. Но е важно да се вгледаш в поведението на новия мъж в живота си. Ако той не те представя на никого от обкръжаващия го кръг от близки приятели и роднини, това е добър потенциален индикатор, че крие нещо от теб или от някого.

►►► Пише ти съобщения? Това не означава, че те харесва

Забележиш ли, че никога не публикува снимки, на които сте двамата заедно или не одобрява желанието ти да се срещнеш с приятелите му, то тогава е напълно възможно той да е сериен кръшкач. Ако той прави всичко по силите му да държи връзката ви в тайна, най-вероятно се опитва да изглежда необвързан в очите на другите.

2. Не е свободен през по голяма част от времето и дава неясни оправдания за отсъствието си.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

Неочаквани паузи в комуникацията ви трябва да те накара да се замислиш за намеренията на партньора ти. Освен ако не работи нещо много специфично, което действително не му позволява да отговаря на съобщенията ти, твърде инцидентните „включвания“ от негова страна са повече от съмнителни. (Да не говорим, че сериозните хора винаги намират време да обърнат внимание на половинките си, колкото и да са заети.) Серийните, непоправими кръшкачи се нуждаят от една нощ или повече, за да свършат, каквото имат да вършат.

Намериш ли се в ситуация, при която непрекъснато трябва да извиняваш поведението на партньора си, който даже не може да намери секунда време да ти каже как е, това е дразнещо само по себе си, дори да не ти изневерява. Трябва да прекъснеш порочния кръг веднага!

3. Непрекъснато крие телефона си от теб.

Всички знаем, че не бива да шпионираме любимите си хора. Но има разлика между това да разбереш каква е паролата му и да бърничкаш в телефона при всеки удобен случай и между това да надникнеш към екрана и да му кажеш, че го търси Гошо. При една нормална връзка, гаджето ти не трябва да скокне като ужилен, когато споменеш, че Гошо го търси. Освен ако Гошо не е Галя от офиса, с която снощи са ходили на бар.

Провери дали самата ти си склонна към изневяра (в галерията долу):

Какво казва зодията ти за твоята вярност

4. Сменя често настроенията си – или е идеалният партньор или непрекъснато намира повод да се скарате.

Ако той не е от мъжете, които през вечер ти носят по някой мил подарък, но изведнъж започне да те засипва с цветя, шоколади и прочие, това рядко означава, че е станал по-романтичен. Добрата новина – той поне изпитва чувство на вина. Рязката промяна в поведението се забелязва по-трудно в началото на връзката, но дори да сте заедно от месец, пак можеш да забележиш смяна в модела му на поведение.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

Друг вариант е той непрекъснато да намира повод да се скарате, за да се ядосаш достатъчно и решиш да го зарежеш (или просто да убеди сам себе си, че ти си лош човек и заслужаваш да ти изневеряват).

►►► 5 начина на общуване на кръшкача

Ако ти е изневерил само веднъж, сигурно ще забележиш само едно от изброените горе поведения. Но ако ти изневерява постепенно, връзката ви вероятно ще се превърне в токсичен хаос, при който той смесва всякакви емоции и постъпки, само и само за да ти замаже очите.

5. Има особено мнение за кариерата или заплата ти.

Проучване на щатския Журнал по социология от 2015 г. сочи, че хетеросексуалните мъже, които изкарват много повече или по-малко пари от партньорката си са по-склонни към изневяра. В първия случай мъжът добива впечатление, че е по-силния във връзката и може да прави каквото си иска, а във втория се чувства недооценен и подтиснат, което пак го подтиква в обятията на чужда жена.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

Ключовите признаци, че разликата в социалното ви положение е пречка за него са неговата открита ревност към кариерата ти или обратното – натякване, че не си толкова добра, колкото него, защото разполагаш с по-малко средства. Ако той отрича, че се държи неадекватно по темата за доходите и категорично отказва да работи върху собствената си несигурност, има голяма вероятност да спи с други жени, за да се почувства по-добре като личност. (Сериозно, не можем да изброим жените, на които са им изневерявали с извинението, че са се почувствали уплашени от тях. Явно това е тенденция в мъжкия свят).

6. Приятелите му са непоправими женомразци.

Дори той да се държи като най-милият мъж на света, който те уважава и глези непрекъснато, няма как да не се зачудиш защото основните му приятели са толкова негативно настроени към жените. Съгласи се, че поне част от него би трябвало да е съгласна с възгледите на приятелите му женомразци. Не е добър знак, ако той е част от група хора, които третират жените като предмети. Точка по въпроса!

7. Ти си била „другата жена“ в началото на връзката ви.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

Със сигурност има изключения от правилото (напълно вярваме, че Брад никога не е изневерявал на Анджелина), но е до-о-ста подозрително, ако в началото на връзката ви той е флиртувал и правил секс с теб, докато все още е бил обвързан с бившата си. В повечето случаи, ако не е изпитвал никакво чувство на вина да спи с теб под носа на друга жена, няма да се чувства виновен ако ти изневерява.

►►► Как да си върнеш доверието след изневяра

Внимание – изневярата понякога е вид манифестация на чувствата и не е свързана толкова с невъзможността на мъжа да се пребори с низките си страсти, а с нежеланието му да се обвърже дълготрайно с един човек. Това не е извинение – един зрял мъж трябва да е способен да обясни, че не е влюбен в жената до себе си или че не е готов за моногамна връзка.

8. Не се чувства достатъчно виновен, за да ти признае, че ти е изневерил.

Важен знак за това дали връзката ви може да оцелее след изневяра е дали лъжата е била призната или разкрита. Ако изневярата му тежи, той би трябвало да е способен да признае или поне да намекне за случилото се.

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач

В случай, че проговори открито с теб за постъпката си, това е показателно, че поне е направил опит да се извини или че иска да поработите върху връзката си. Но стане ли така, че ти го разкриеш, вероятно той дори не е имал намерението да си признава. Мъжът, който сигурно ще ти изневери отново, няма желание да се промени и не си признава грешката, дори да му опреш нож в гърлото. Не се хващай с такъв за нищо на света.

9. Шестото чувство ти подсказва, че нещо в държанието му не е наред.

Ако наистина му нямаш доверие, а по принцип вярваш на хората, вероятно не полудяваш. Шестото ти чувство ти подсказва, че трябва да държиш гаджето си под око.

Типът кръшкачи, които си лягат с всяка срещната, като правило са много добри в прикриването на следите си. Поне докато някой не ги излови. Нормално е един изпечен лъжец да те обърка и накара да повярваш, че връзката ви е цветя и рози без бодли. Но ако детайли покрай държанието му не ти се връзват или станеш подозрителна, недей задължително да го отдаваш на параноя (както той сигурно ще те убеди да направиш). Довери се на вътрешното си усещане. Вероятно вече знаеш повече, отколкото предполагаш.


Виж ощеНово в Cosmo