Изпрати на приятелзатвори

8 знака, че е нагъл лъжец

от Мария Павлова/ Cosmo team

25567 прегледа

0 коментара

 

Запознай се с вълшебните думички, които издават лъжеца!

Искрено се надяваме между теб и гаджето ти да цари пълна хармония и единствените лъжи, които ти казва от време на време, да са по повод вида на дупето ти в онази рокля.

8 знака, че те будалка
Снимка: Shutterstock.com

Но само за всеки случай ще ти издадем как да надушиш кога мръсникът ти казва голяма опашата лъжа. 

„Тръгнах си“

Когато си служи с тази комбинация от думи (например „Тръгнах си от бара в 6“ вместо „Прибрах се в 6“), значи в ситуацията участва някаква драма. Може да е попаднал в задръстване или просто да крие, че е правил нещо, което не е трябвало да прави.

„Глупости“

Избира тази фраза, когато едно простичко „не“ ще свърши работа? Хм, да знаеш, че не му е чиста работата. Това е сигнал, че се опитва да компенсира нещо. Ето ти пример: питаш го „Да не би току що да погледна задника на онази мацка?“ и той отговаря „Глупости“.

„Тази“

Точно както предната реплика, зависи кога я използва. Ако слага „тази“ пред съществително като в „тази жена“, това е подсъзнателен опит да се дистанцира от думата. Често разпространен трик сред манипулаторите.

„Никога не бих“

Ако пропусне „Глупости“ и директно се насочи към „Никога не бих направил това!“, когато говорите за нещо, което се е случило в миналото, отваряй си очите на четири. Въпрос: „Все още ли говориш с бившата си?“. Отговор: „Никога не бих ти причинил това!“. „Никога не бих“ предполага, че планира да го направи в бъдеще. Сори, това е положението.

„Да, скъпа“

Освен ако твоят човек не е английски джентълмен, това определено не е нормална реплика. Но ако ти я изцепи от нищото, внимавай. Тя е знак, че е под стрес и знае, че има проблем.

„Между другото...“

Лъжците използват подобни вметки, за да прозвучи това, което следва по-маловажно. Да обаче обикновено това е най-важната част от историята. Тоест отваряй си ушите какво ще последва след нея.

„Но“

Хората, които лъжат, обикновено се опитват да омаловажат това, което казват с тази думичка, така че премини в режим „повишено внимание“, когато ти изръси нещо в стил „Знам, че звучи странно, но...“ или „Знам, че си мислиш, че лъжа, но...“.

„Защо да го правя?“

Това е един от бестселърите сред лъжците. С него просто печелят време, за да измислят следващия си ход. Ето други подобни сигнални фрази: „За какъв ме имаш?“, „Лъжец ли ме наричаш?“ и „Знаех си, че така ще стане!“.

Четете още

Четете още от “Любов”

15 типа мъже
15 типа мъже

Най-добре ги опитай преди да навършиш 30 години!

Той е влюбен в теб, когато...
Той е влюбен в теб, когато...

12 признака, че най-добрият ти приятел си пада по теб!

15 признака, че шефът те сваля
15 признака, че шефът те сваля

Ако не си сигурна какво точно се случва, чети нататък!

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти