Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 причини никога да не излизаш с лоши момчета

 

Оценка: (5/5)

 
 

Нещо подсказва ли ти, че е необходимо да стоиш малко по-далеч от него? Ето и 8 причини, обясняващи защо "лошото момче" не е подарък, а голям проблем.

8 причини никога да не излизаш с лоши момчета

Той е женкар

Просто няма да ти стигнат ресурси, за да контролираш по какъвто и да е начин разнообразния му личен живот. Просто защото буквално всяка срещната му се лепи. Да, дори точно пред теб. Да, дори и тази „първа срещната” да е като баба ти. Безусловно ще се измъчваш от ревност, ще станеш женомразка и ще се обзаведеш с личен венеролог. Защото той не обича да се пази – това е женска работа според него.

8 причини никога да не излизаш с лоши момчета

Самоувереността му е по-висока от Еверест

Той е разглезен от женското внимание и е силно убеден в своята неотразимост и, което е най-интересно, разпространява тази си увереност във всички останали сфери на живота. Сякаш винаги всичко знае най-добре от другите, винаги е най-компетентен и мнението му е истина до последна инстанция. Това и само по себе си е лошо, но комбинирано с долуизброените точки, прави убийствено впечатление.

Зодията ти влияе на любовните взаимоотношения, виж как в галерията долу:

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

Честно казано, той е доста глупав

Той най-вероятно ще си прекара живота на някаква лека длъжност – мениджър средно ниво и, повярвай ми, няма да се стреми по-нагоре. Работата е там, че от самото начало той е бил над конкуренцията: пъпчивите му и недорасли връстници срамежливо са си мечтали за Памела Андерсън, а той в същото това време вече е завъртал романс с най-красивото момиче в училище и успоредно с това и със самотната учителка по литература. Той от самото начало е бил най-готиното момче, просто заради същия онзи животински магнетизъм, който привлича всички жени наоколо без изключение. Тези жени са му писали шестици „заради хубавите му очи”, след това са му издали диплома за висше образование, за същото това са го взели на работа и старателно му плащат бонуси. Самият той не умее да прави нищо и въобще не иска да се учи. Самоусъвършенстването също не му е много интересно. Пък и за какво?

►►►10 сигнала, че си имаш работа с женкар

Ще те е срам от него

Длъжна съм да те предупредя, че никъде не можеш да заведеш милия си – нито на семеен обяд, нито на кафе с приятели, нито на филмова вечер. И не защото просто може „за кратко да излезе” с братовчедка ти, най-добрата ти приятелка или гаджето на някой твои приятел и да я опъне в най-близката баня. Тоест, това също не е изключено, но основният проблем не е в това. Основният проблем е че ще те е срам от него. Ще започне да разказва мръсни вицове и ще напряга всички наоколо с натрапчивата си телесност. Общо взето, ще се почувстваш като възрастна потомствена дресьорка, която сладко е оглупяла от възрастта и сега влачи навсякъде със себе си дребното си шимпанзе. С тази малка разлика, че потомствената дресьорка не се срамува от това.

8 причини никога да не излизаш с лоши момчета

Той е човекът изненада

Надяваш се, че той е онзи „истински мъж”? Нищо подобно. Освен това, ако решиш да го допуснеш по-далеч от леглото си, те очакват много изненади. Той има цял харем с бивши жени, футболен отбор с деца от различни майки и няколко мощни врагове, всичките искащи да му отрежат скалпа. 

Бодигардите винаги са ни били секси! Виж лошите мочета, които охраняват звездите в галерията долу:

12 секси бодигарда на звездите

Не можеш с нищо да го впечатлиш

Но ще поискаш. Ще започнеш да сравняваш другите мъже с него и всички те ще ти се струват сериозни и скучни. Но проблемът е в това, че не е толкова лесно да го задържиш до себе си. Имал е стотици жени, разбира ги прекрасно и най-често не намира нищо ново. За да го задържиш до себе си, ще ти се наложи да го изненадваш. Нямам отговор на въпроса как да го направиш, защото кръгът му от интереси по правило се ограничава с креватните занимания. А там може да има само едно ново, неизвестно и интересно нещо: жена, с която още не е бил.

Ще се разделите грозно

Важно е да помниш, че той не взима чувствата ти за нищо, защото никой никога не цени това, което има в излишък. Затова можеш да не разчиташ на красивия романс, който също ще приключи красиво. Ще завърши с някоя безобразна сцена: ще се прибереш вкъщи и ще намериш непознато момиче в леглото си например. Или в един прекрасен момент той ще изчезне, а след това ще ти напише съобщение: „Извинявай, влюбих се в друга” и ти никога повече няма да му се обадиш. Най-лошото е ако му е удобно с теб. В този случай той ще кръшка насам-натам, от теб към поредното увлечение и обратно. До момента, в който сама не го изгониш, друг вариант няма. Общо взето, във всички случаи те чака напрегната история с трагичен финал.


Виж ощеНово в Cosmo