Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 грешки, които правиш с мъжете

 

Оценка: (5/5)

 
 

Дори и най-умните жени понякога са способни в отношенията да правят най-глупави и нелепи грешки.

8 грешки, които правиш с мъжете

Опитваш се да решиш проблемите му

Ако мъжът постоянно се оплаква от неприятната си работа, вечно ревящите деца или лошите отношения с майка си, която насила посещава два пъти в годината – това не е вик за помощ към теб!

Мъжът, ако има желание, е способен самостоятелно да реши въпросите, които му носят неприятни чувства: да си намери нова работа, да оправи отношенията с колегите си, да прекарва повече време с децата и с цялото семейство. Ако не е съзрял за такива крачки, по-добре го остави на мира.

Виж 15-те типа мъже и кой е за теб!

8 грешки, които правиш с мъжете

Мислиш, че старите ви отношения са все още важни за него

Ако тези отношения са приключили, значи за това е имало причина.

Не е нужно да се опитваш да ровиш в миналото му, по-добре се старай да създаваш прекрасно настояще. В крайна сметка, трябва да имаш уважение към личния му живот, когато ти още не си присъствала в него. Може мислено да се успокояваш, че той не е бил наясно какви ги върши. Е, спомни си все пак, че и ние не сме излезли от манастир директно на среща с него.

Предаваш се като робиня под властта на мъжа

8 грешки, които правиш с мъжете

Естествено, че никой не е отменил историческата роля на жената в брака, но е излишна крайност да забравяш за образованието си, кариерата, хобитата и приятелите само защото имаш съпруг, за когото трябва да се грижиш.

Намери златната среда, за да си щастлива и ти самата.

Нищо не променяш в живота си, когато мъжът се е появил

Да, не е необходимо да изчезваш от полезрението на приятелите си, но и да не спираш с нощните партита или постоянните командировки също не е правилно.

Вие вече сте двама, трябва да мислиш как може да прекарвате повече време заедно и да търсиш компромис.

Не обръщаш внимание на това как и какво той говори за другите жени

Ние всички сме зрели момичета и не си позволяваме пристъпи на неоснована ревност.

Но всичко си има граници: разказите му за апетитната счетоводителка или напомнянето за бившите – това е чиста проба издевателство! Ако тактичността не е силната страна на мъжа ти, то една пряка молба да не говори прекалено много за другите жени би била напълно нормална.

Какво показва секс стила му!

8 грешки, които правиш с мъжете

Връщаш се към бившите отново и отново

Пак напомняме, че когато едни отношения са приключили, то те са приключили. И точка.

Това не е игра, където съществува тайм-аут за почивка и след нея бурният романс продължава. Най-вече се отнася до тези мъже, които са ни накарали да страдаме. Той няма да се промени, няма да започне да се държи по друг начин, всичко постепенно ще достигне тази точка, при която отношенията са били прекратени за пореден път.

Опитваш се да намериш идеалния мъж

Толкова идеален като самата теб.

Време е да приемеш факта, че мъжете са съвършено друг тип хора, които коренно се отличават от нас, жените. Красив, с две висши, три езика, прекрасна свекърва и отсъствие на вредни навици – описанието или е на човек с маниакални наклонности, или на мъж, който търси същата такава перфектна съпруга (която не съществува).

Стараеш се да бъдеш по-добра от майка му

За всеки мъж майката е като отделен остров, където винаги могат да отидат и да изплачат неосъществените си мечти.

Мама е човекът, който ще страда заедно с него дори когато синът ѝ е пълен неудачник. Затова е напълно логично трепетното отношение на синовете към майката. И не си струва да се опитваш да заемеш нейното място, един ден ще си имаш свои деца.


Виж ощеНово в Cosmo