Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 знака, че си избрала правилния човек

 

Оценка: (5/5)

 

Ако в миналото
си била наранявана от мъже, с които
си мислела, че
ще прекараш живота си,
никой не може
да те вини,
ако все се
съмняваш в
партньора си

Виж нещата, които ще ти покажат,
че си в точната за теб връзка

7 знака, че си избрала правилния човек

Партньорът ти е най-добрият ти приятел
Можеш да споделиш всичко с него, без да се притесняваш от реакцията му. Наслаждавате се на компанията си и винаги има какво да си кажете, и в същото време изпитвате огромна страст един към друг.

Разликите между вас не са никакъв проблем
Не сте един и същи човек, и това е съвсем в реда на нещата. Разликите между вас не просто не ви пречат, но и се допълвате един друг.

Ти си такава, каквато си
Не играеш игрички, за да го задържиш, нито пък той се старае да прикрива свои черти от характера в полза на добрите ви отношения. И двамата сте такива, каквито сте, и се чувствате комфортно от това.

Не се налага да доказвате колко се обичате
Няма нужда непрекъснато да доказвате на някого колко страхотна е връзката ви. Е, можеш да пускаш селфита и любовни обяснения на стената си по цял ден, но не изпитваш нужда да го правиш.

Спорите продуктивно
Когато спорите или се карате, не го правите, за да излъчите победител, а за да намерите допирни точки, които още повече да ви сближат. Правите компромиси, без да се чувствате ощетени един от друг.

Имате си и собствен живот
Никога не изпитваш съмнение, че партньорът ти може да предпочете някой друг пред теб, вярвате си безрезервно. Затова отделно от общите ви приятели и занимания, всеки един си има и такива, с които може да излезе сам, без да се тревожи, че другият ще бъде наранен.

Подкрепяте се
Не се опитвате да се променяте един друг, а напротив – допълвате се. И двамата искате да бъдете най-добрата своя версия за партньора си. Подкрепяте се и сте добри един към друг – толкова е просто и важно, нали?


Виж ощеНово в Cosmo