Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 типа жени, от които всички мъже бягат (винаги)

 

Оценка: (0/5)

 
 

В идеалната връзка, ти би искала мъжът да вижда само най-добрите ти черти.

7 типа жени, от които всички мъже бягат (винаги)

Но в истинската връзка, няма как да се държиш като своето перфектно „аз“ през цялото време. Разбираемо е - тогава се намесват кавгите за капака на тоалетната чиния, неизмитите чинии и купуването на кисело мляко.

Секс пози по зодии за 2017

И все пак, да позволиш на мъжа до себе си да види истинския ти характер е едно, а да саботираш сама връзката си е съвсем друго.

Какво имаме предвид под саботиране ли? Не говорим за съвсем преднамерените действия, изкарващи мъжете от кожата им, като проверка на телефона и компютъра.

По-скоро, ако попадаш в някоя от следващите категории, то тогава е време да се замислиш дали не е време да промениш поведението си, ако желаеш да задържиш партньора си.

1. Контрольорката

Типично за нея е да контролира абсолютно всички аспекти от връзката, като поставя мъжа на мястото му... постоянно. Тя вижда себе си като жена, която решава проблемите.

Макар намеренията й да са благородни, постоянното повтаряне на мъжа да върши нещата по нейния начин е изнервящо.

В опитите си да го контролира, тя подронва всичките му собствени мисли, желания и може би най-важното – чувството му за компетентност. Той забравя за своята мъжественост и рано или късно си тръгва.

►►► Виж тук 10 фрази, които ще наплашат страшно всеки мъж!

2. Майката

Това е задушаващият тип жена. Тя обгрижва мъжа, тревожи се за него постоянно, дори избира дрехите му. Това може да изглежда като здравословно поведение, но далеч не е.

„Майката“ слага на плещите си всички аспекти от връзката, както добрите, така и лошите. Цялото напрежение рикошира в нея. Постоянно се чуди как се чувства той, къде е нейното място в живота му, както и дали може да поправи характера му.

Проблемите при този тип са двустранни. Първо, когато една приятелка или съпруга се държи с мъжа до себе си като майка, тя го кара да се превърне в бунтовник. В края на краищата, така реагират всички деца. Второ, не е честно за зряла жена да се грижи за пораснало дете. Тя може да няма нищо против в началото, но накрая води до омраза и самосъжаление.

Хороскоп на слабите ти места

3. Съблазнителната лисица

7 типа жени, от които всички мъже бягат (винаги)

Тя е чаровна и способна да привлича мъже на талази. Тя се отъждествява със своята сексуалност. С други думи, тя контролира мъжа си със секс. Причината защо това саботира връзката й е, че с поведението си тя изнудва и манипулира мъжа – ако той иска секс, трябва да прави каквото лисичката му казва. Спокойно можем да кажем, че връзка изградена на изнудване няма щастлив край.

4. Девойката в беда

Историята тук е лесна: момче среща момиче, момче спасява момиче, момче и момиче живеят дълго и щастливо до края на дните си. Да, ама не. Подобна женска тактика работи само за кратко, но в дългосрочен план е разрушителна.

Девойката няма как постоянно да е в беда и мъжът няма как винаги да е герой. Твърде изтощително и нереалистично е, както за единия, така и за другия. Накрая, мъжът намразва жената, заради нейната некомпетентност.

►►► Виж тук от какво се оплаква той: най-неприятните женски номера!

5. Закачаща се

Всяка от нас, в един или друг момент от живота си сме се сблъсквали с хора, които само се закачат с нас. Ако жената се закача с мъжа само от време на време, това е дори полезно. Но не може да го прави постоянно.

Както истинското закачане, то е забавно в началото, но бързо омръзва и започва да дразни. Твърде дългата игра на топло и студено поставя бариера между партньорите, която те не могат да прескочат, заради липсата на комуникация. Мъжът започва да се чувства неудовлетворен и неадекватен, а жената – самотна.

Как водиш любовните си връзки според зодията ти

6. Счетоводителката

7 типа жени, от които всички мъже бягат (винаги)

Тя се съсредоточава върху равенството във връзката. Пълното и тотално равенство.

Жената в тази роля може да следи колко и за какво плаща всеки един от двамата (някои дори отиват по-далеч и следят всяка стотинка, в зависимост от заплатите на двамата).

Проблемът тук е, че връзката не са бизнес. Тя е удоволствие. Ако не се възприема като нещо приятно, то близостта бързо изчезва.

7. Принцесата

Когато жената го играе „принцеса“, тя не се интересува толкова от любов, колкото от това да бъде постоянно обожествявана и слагана на пиедестал.

За да го направим по-ясно, тя иска да се омъжи за мъж, който иска да направи от жена си трофей.

Жените, които постъпват така не само лишават мъжа от щастие (тъй като връзката помежду им е показна и лишена от смисъл), но също ограбват и себе си от шанса за истинска любов.

** Всяка жена някога е играла една или повече от горните роли (същото се отнася и за мъжете, разбира се). Ако от време на време ти се случва да залитнеш към някой от образите, това няма да окаже пагубно влияние на връзката ти. Но ако го правиш дълго време, то връзката ти ще се разруши до такава степен, че няма да има какво да поправяш.


Виж ощеНово в Cosmo