Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 сигурни знака, че краят на връзката ти е тук

 

Оценка: (0/5)

 
 

Връзката ти не върви. Карате се постоянно, не се сдобрявате и не си говорите с дни.

7 сигурни знака, че краят на връзката ти е тук

Вече не излизате, сексът е само спомен и все повече се отдалечавате един от друг. Вече сте на ръба на раздялата.

Но дали е така? Понякога раздялата е правилното решение, но в моментите на съмнение дали наистина е така, няма как да си сигурна дали любовта наистина си е отишла и няма смисъл да се мъчиш да я спасяваш.

Специалистите съветват да обмислиш внимателно всичко, преди да сложиш края на историята, особено ако не си съвсем сигурна в решението си.

7 сигурни знака, че краят наближава!

  1. Не искате да сте заедно както преди

Ако сте загубили интерес да прекарвате времето си заедно, вероятно връзката ви трябва да приключи.

  1. Не ви е интересно да си говорите

Вече не ти се слуша какво ти говори, а и той се отегчава от думите ти? Разговорите ви те отегчават и изобщо не му обръщаш вниамние, докато ти говори? - Почти сигурни знаци, че сте на ръба на раздялата.

  1. Сексът отиде по дяволите

Ако един от вас или и двамата имате твърде слаб интерес към секса, или изобщо престанахте да го правите, вероятно краят е близо.

7 сигурни знака, че краят на връзката ти е тук

  1. И двамата сте вкиснати и раздразнителни през повечето време

Ако връзката ти постоянно ти разваля настроението, може би е време да приключи. Но в подобни случаи партньорите често бъркат собствената си депресия или стрес, причинени от други аспекти на живота си и обвиняват партньора си за тях.

  1. Не ти се говори за това

Ако на нито един от двама ви не му се говори за проблемите ви и не иска да поправи нещата, това е сериозен знак, че е време да приключите. Означава, че и на двамата ви е писнало и няма желание да спаси любовта.

  1. Единият задушава и контролира другия

Много хора са изненадани, когато партньорът им им каже, че всичко е свършило. Не осъзнават, че са задушавали и контролирали партньора си и не са разбрали, че това разрушава връзката. А това е рецепта за катастрофа.

  1. Отказвате да постигнете компромис

Най-важното нещо за една връзка е компромисът. Когато двама души спорят постоянно и отказват да отстъпят от позицията си, е най-добре да се разделят.


Виж ощеНово в Cosmo