Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 признака, че е Мъжът на Живота ти

 

Оценка: (5/5)

 
З

Влюбена си до уши и мислиш, че той е мъжът на живота ти.

7 признака, че е Мъжът на Живота ти

Той изглежда като всичките ти сбъднати мечти – красив, умен, забавен и мил.

Между вас несъмнено има нещо, карате да се смееш, мислиш само за него и сексът е страхотен, но въпреки това се съмняваш, защото си си мислила същите неща и за предишни гаджета и после си била разочарована. Все пак това е едва началото на връзката ви, а в началото всичко е прекрасно и сте като на меден месец. По-интересно е какво става след това.

Намирането на Мъжа на Живота не е лесен избор. Романтиката е прекрасно нещо, но прекаленото вживяване във филмовата версия на любовта е опасна и може сериозно да те разочарова. Всеки си има някаква фантазия за идеалната половинка, с която всичко ще бъде идеално и вечно, защото това ни внушава обществото, приказките и филмите. Да, трябва да си развълнувана и привлечена от партньора, но реалният живот няма много общо с приказките.

За да разбереш дали наистина той е любовта на живота ти, търси тези седем признака:


Виж ощеНово в Cosmo