Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Научени сме да мислим, че срещите се подчиняват на определени правила. И че ако ги спазваме, то ще заинтригуваме мъжа и ще го накараме да мисли, че най-накрая е срещнал „онази единствената“. Но нима се налага изкуствено да будим интереса в мъжа, да се движим по правила и да не правим това, което наистина искаме?

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

Как възбужбудаш мъжете според зодията си - виж в галерията долу.

Как възбуждаш мъжете според зодията ти

Помниш ли как в горните класове се срещаше с едно момче, а най-добрата ти приятелка ти навираше в носа дълъг списък с правила, които задължително трябва да запомниш? „Не се обаждай никога първа“, „не се целувай на първа среща“, „не бъди прекалено прилепчива“. Всички романтични комедии само потвърждаваха тези правила и ни учеха: трябва да си корава, не са поддавай на някаква си връзка, не му досаждай, не си губи ума по него. А най-доброто, което можеш да направиш, е да чакаш принца на бял кон, който сам ще свърши всичко. Но срещите са необходими, за да се намери желаното. Забрави за правилата! Разбери какво искаш и какво ти е необходимо.

►►►Прочети мнението на мъжете за първата среща.

Виж тези 7 правила, за които трябва да забравиш. Веднага!

1. Не се целувай на първа среща

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

Обикновено на първата среща се опитваме да опознаем човека и да разберем заслужава ли си да продължаваме да се виждаме с него. Но дори в тази ситуация физическият контакт има значение. Всеки има собствено ниво на комфорт. Едни се целуват още преди да са започнали да излизат, други чакат по месец преди да целунат партньора си по бузата. Правилата не трябва да определят нивото на комфорт във физически план. Само ти решаваш дали да се целуваш на първа среща, или не. И каквото и да избереш, това няма да те направи по-добра, или по-лоша.

2. Да чакаш мъжът да плати сметката

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

В миналото плащането се асоциираше с властта. Мъжът навремето е плащал, защото жените не са работели. Но днес нещата не стоят така и жената е достоен партньор на мъжа. Тогава защо мъжът да поема цялата сметка? Разделете си вечерята, таксито, питиетата в бара.

►►►Още малко информация за секса на първа среща.

3. Не се съгласявай на секс преди третата среща

Хайде, да забравим за правилата, които ви казват какво да правите с тялото си и в какви срокове да се случи това. Ако страстта се е разгоряла, установи собствени правила. Каквото и да направиш на първа, втора, трета или пета среща с тялото си, това няма да повлияе на бъдещето и на репутацията ти на добра жена.

Ако мъжът те осъди за това, по-добре не се виждай с него.

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

4. Не го запознавай с родителите си в началото на връзката

Ако не искаш на този етап да го запознаваш с майка си и с баща си – нормално е да не го правиш.

Но ако случайно си се сблъскала с майка му в мола, не е необходимо да изпадаш в паника. Във всеки един случай ние сме длъжни да сме открити по повод желанията и очакванията си за тези отношения.

Запознанството с родители или с приятели не трябва да отблъсква или да смущава потенциалния ти партньор. Роднините и приятелите са важна част от живота.

5. Не вярвай в приятелството между мъж и жена

А защо не? Ако ти си за джендърното равенство, то значи трябва да гледаш на противоположния пол първо като на човек. Ние можем да се веселим заедно с мъжете, да се наслаждаваме на компанията им, да разговаряме и да ги ценим без сексуален и романтичен подтекст.

Щастливите връзки наистина често започват от приятелство. Но ако на теб ти е приятно да си прекарваш времето с този мъж, без да изпитваш страст, не го вписвай в списъка с неуспешните връзки. Важното е, че си намерила в негово лице приятел.

6. Да чакаш той да направи първата крачка

7 остарели правила за среща, за които трябва да забравиш

Ако ти направиш тази първа крачка, ще си спестиш много време и енергия. Например няма да ти се налага да седиш с телефон в ръка и да чакаш обаждане от него.

Ако си срещнала мъж, който се страхува да има нещо общо със силна жена, която е наясно какво иска от живота, за какво ти е той?

7. Да се правиш на недостъпна

Струва ти се, че партньорът, който нехае за отношенията, има по-голяма сила? Нима в любовта най-важното е властта? Никак не е лошо да се грижиш за отношенията си. Напротив, това е нормално. И двамата сте длъжни да се грижите един за друг. Бъди искрена в чувствата и желанията си. Когато намериш човека, който не ти е безразличен, не си струва да се правиш на недостъпна.

 


Виж ощеНово в Cosmo