Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 оправдания на изневеряващия

 

Оценка: (0/5)

 
Думите, на които не трябва да вярваш

Това са най-често срещаните оправдания на кръшкачите. Не казваме да ги използваш, но не е лошо да се запознаеш с тях.

7 оправдания на изневеряващия

Тъгата, изразени в снимки, виж в галерията ни долу.

Как изглежда любовната мъка в снимки

Да ти изневерят – случва се и на най-добрите. А скорошни проучвания се открили, че 60% от хората са склонни да го правят.

Разбира се, много от неверниците не признават прегрешението си дори под натиска на пистолет. Те отричат до последно, дори още по-лошо – обвиняват теб за това, което са сторили.

Не се поддавай на манипулации, ако чуеш следващите 7 оправдания. Защото според учените те са най-често използваните в ситуациите, когато партньорът е хванат да кръшка.

►►►За изневярата си има причини и следствия. Виж кои са.

7 оправдания на изневеряващия

Не съм щастлив с тази връзка и реших да потърся щастието си другаде“

Това е класика, за да избяга от темата за изневярата. Не го съжалявай: ако наистина е станало така, защо не е поговорил с теб, преди да хукне да търси щастието настрани?

Отношенията ни ме натъжават“

Скучно ли ти е? Ами намери си хоби! Да отидем на екскурзия. Да правим по-често секс! Ами, какво ще кажеш за разходките в природата?

Опитвай да разнообразяваш връзката по всякакви начини. И на се хващай на тази евтина въдица с тъгата.

Ти вече не си тази, която обикнах преди време“

Това също може да се реши с обикновен разговор. Не е нужна изневяра. Напротив – тя ще ви отдалечи още повече един от друг.

7 оправдания на изневеряващия

Омръзнаха ми караниците ни“

И за кой ли път – това е просто начин да те разсее от основния въпрос. Това, че се карате, изобщо не дава права на никого да изневерява. Всички двойки се карат. Но само тези, които се зрели, се опитват да намерят решение на проблема. А не да го приемат за оправдания за кръшкане.

Ако ме обичаш истински, ще ми простиш“

Това пък няма нищо общо с този въпрос. Ами, ако той те обича истински – да не беше изневерявал. А и любовта не означа, че си длъжна да прощаваш всичко. Никой не може да поставя партньора си пред тази дилема.

Изневярата е в кръвта ми“

Никой не е създаден за „изневяра“. Тя е съзнателно решение, което човек взима сам. Никой никого не принуждава насила да го прави. Това е избор. При това лош избор.

И сам не знам как стана“

Това може да е истина, но може и да не е. И в двата случая не е оправдание за подобно поведение.

Много хора изневеряват без да разбират причината защо го правят, но това не променя факта, че те са наясно, че вършат нещо нередно, лошо и с това ще наранят половинката си.


Виж ощеНово в Cosmo