Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 неща, които го предизвикат да ти изневери

 

Оценка: (0/5)

 
 

Защо той избира да бъде с друга?

7 неща, които го предизвикат да ти изневери

Вече не го привличаш? Направила ли си нещо, с което да го предизвикаш да ти изневери? Можеше ли да предотвратиш това, или просто той е един голям лъжец и пълен задник?

Независимо защо се е случила, изневярата разбива самочувствието ти на пух и прах, и те кара да се съмняваш в красотата си, в интелигентността си, в способността ти да задържиш някого до себе си. И ако не успяваш да разбереш защо точно на теб се е случило, ако се чувстваш нещастна, по-добре прекрати връзката – ти, сега, уверена, че това е правилната стъпка.

7 неща, които го предизвикат да ти изневери

Имай предвид обаче, че женското поведение може да бъде причина за неговата изневяра. Пример за това е една позната, която не се чувствала сигурна с гаджето си.

Непрекъснато плачела, ако се почувства дори и за кратко изолирана, криела се под чаршафите веднага след секс, и не спирала да го пита наистина ли харесва тялото й, и само се преструва. Тя дори не му давала да плаща сметките, искайки да покаже колко по-добра е от всички останали. Мислела си, че ако го загуби, ще изгуби и себе си – толкова отчаяно се борела да задържи интереса му. След няколко месеца обаче той й казал, че го отблъсква с вечната си несигурност и ниското си самочувствие. В думите му нямало и следа от онази жена, в която се бил влюбил – силна, самоуверена, секси. А и познатата ми не знаела как отново да стане такава. След година връзка той й изневерил, скъсал с нея по телефона в 4 сутринта, и сега е женен с дете.

За да разбереш какво не трябва да правиш във връзката си, прочети седемте неща, които могат да го накарат да ти изневери, и да го изгубиш завинаги.

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo