Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 непростими грешки в спалнята

 

Оценка: (3/5)

 
 

Някой див плаж, пералнята или масата за хранене... Несъмнено ти си имаш собствен списък с места, подходящи за хубав секс.

7 непростими грешки в спалнята

Но дори и най-яростните любители на разнообразието, рано или късно, се връщат в леглото, особено през зимата. Проблема е в това, че постеля за спокоен сън, поле за любовни изживявания и ефектно украшение към интериора, често са си както и да го гледаме - три различни легла.

33 начина да направиш спалнята си секси

Експерти разкриват как да съчетаеш интериорните си предпочитания с подходящото за горещ секс легло. И какви легла ще бъдат пълната катастрофа в спалнята.

Интериорът около леглото

7 непростими грешки в спалнята

В момент на страст нито ти, нито той можете да се контролирате. Това означава, че около леглото не трябва да има снимки в рамки, свещници, очила, парфюми и други чупливи предмети, които с едно движение може да пратиш на пода. Никакви изящни масички и отворени рафтове. Само тежки шкафчета с чекмеджета. И най-важното, никакъв скосен таван над главата. Вече знаеш как завършва това.

Ако си любителка на сатенените възглавнички и чаршафи, това е специален съвет за теб. Откажи се от тях. Възглавниците ще се оказват постоянно на пода, принуждавайки те да ги почистваш ежедневно. Колото до чаршафите – те могат да те пратят направо в спешното със сериозни наранявания.

Ъглово разположение

Да избуташ леглото в ъгъла е първото решение, което ти идва на ум ако си притежателка на малка спалня. Което е също толкова непрактична модификация като висящото легло. Това може да ти струва личния живот. Първо – вие постоянно ще се спъвате един в друг, ако се налага да ставате по различно време. Второ – синините по лактите и бедрата ще се превърнат в неразделна част от ежедневието.

5 идеи за твоята секси спалня!

Свещите не са изненада в жанра „спалня с екстри“,  но все още са ключът към една релаксираща атмосфера, затова няма как да минеш без тях.
Свещите не са изненада в жанра „спалня с екстри“, но все още са ключът към една релаксираща атмосфера, затова няма как да минеш без тях.

Легло от ковано желязо

Легла изглеждат много изсискани, когато облегалката е от ковано желязо. Вместо примитивната дървена табла - усукани пръти, които предизвикват пикантни и еротични фантазии. За няколко месеца в такова легло ще се научиш майсторски да закопчаваш белезници и да ги сваляш с едно движение на китката.

А традиционните сексуални игри, както и обикновените спокойни вечери, ще преминават по съвсем нов начин. Първо – със сигурност ще си удряш главата в металните пръти, дори и да спиш като мъртвец. Второ – всеки месец ще ти трябват нови калъфки - старите ще са се протрили в метала. Трето – почти е невъзможно да се облегнеш в рамката от ковано желязо и да почетеш преди сън. Не би могла да се унесеш, докато прътите се впиват в гърба ти, дори и през възглавницата. И не на последно място – също толкова невъзможно би било да заспиш, ако студения метал се докосне до кожата ти.

Висящо от тавана легло

7 непростими грешки в спалнята

Ако жевееш в малко студио, проект на новото строителство, през цялото време се опитваш да спечелиш няколко свободни метра. Решението – висящо легло. Лошо няма; така под леглото можеш да си направиш работно място или да поставиш шкаф. Все някога ще свикнеш да спиш на високо. Но ще трябва да свикнеш и с това, че от личнатата ти Кама Сутра ще изчезнат около десетина пози, при които рискуваш да си нараниш главата в тавана.

Матрак на пода

Струвало ли ти се е, че ще е страхотно, ако рапростреш огромния матрак направо на пода. Превръща се в идеално опитно поле за сексуални експерименти. Проблемът е, че израза „ставам от леглото“ не съществува просто така. Представи си, дали ще ти хареса по среднощ да се изправиш и да се опиташ да запазиш равновесие в тъмното.

Вредата от евтиното легло

Сигурно не веднъж си обръщала внимание на факта, че на пръв поглед напълно еднакво изглеждащи легла, имат различна цена. Чудиш се защо ти трябва да купуваш по скъпото? Защото рискуваш евтиният вариант да се сгромоляса под теб по време на любовни игри. А дори и да остане цял, съседите ти винаги ще знаят кога е време за любов по сърцераздирателното скърцане. Чист късмет ще е, ако не дойдат да попитат как е минало. Като цяло, избирай латексови матраци, без скрибуцащи неща под тях.

Меки матраци

Всеки ден се прибираш в къщи с неистовото желание да скочиш в топлото легло и да се заровиш в мекото одеало. Комфортният матрак, играещ роля в тези мечти, уви не е еротичен. За жалост секса и мекият метрак са удоволствия от различно естество. Редовните любовни занимания на мека повърхност, рано или късно, ще те пратят при ортопеда. И измъчвана от болки в гърба, ще се съгласиш, че за бурен секс трябва по-твърда повърхност.


Виж ощеНово в Cosmo