Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 причини да си горда, че си сингъл

 

Оценка: (0/5)

 
 

Можеш да разбереш коя си и
какво искаш. Малко ли е?

6 причини да си горда, че си сингъл

Ако не си във връзка, сигурно се самосъжаляваш, че трябва да си лягаш все сама, че на парти ходиш без половинка, и че роднините и приятелите непрекъснато те питат няма ли да си намериш някой. Да се затваряш и подценяваш, заради това, че не си срещнала твоя си човек, е тъпо. И ние ще ти го докажем с 6 причини, които да поглеждаш всеки път, когато ти се доплаче, видиш ли целуваща се двойка на улицата.

Отказваш да се примириш
Наясно си със себе си, че предпочиташ да си сама, отколкото с някой, който не си струва. Готова си да чакаш мечтания мъж, който ще те кара да се усмихваш и да бъдеш щастлива, и не се примиряваш със заместители (такива, с които доста от приятелките ти живеят например).

Прекратила си ужасна връзка
Можеше и да имаш своя „+ един”, но отношенията ти с него бяха тормоз, и ти го заряза. Това ти решение да не се примириш, показва колко си смела, и колко добре знаеш какво искаш от живота. Да си с някой, който те кара да се чувстваш зле, не си струва, и ти ги знаеш.

Съсредоточена си в кариерата си
Искаш да постигнеш много неща в сферата си, и работиш здраво за това. Знаеш, че скоро ще бъдеш доволна от резултатите, и ще бъдеш готова за сериозна връзка – с всичките й ангажименти.

Опознаваш себе си
Някои жени са изгубили себе си във връзката или в брака си. Когато останат сами, се чудят кои са били, и кога „аз” се е превърнало в „ние”. Страхотно е да имаш време и възможности да опознаеш себе си, преди да влезеш в сериозна връзка.

Още откриваш какво искаш от един мъж
Срещите са като пазаруването на дрехи – трябва да пробваш различни стилове, за да знаеш кое ти пасва най-добре. Когато си сингъл, имаш много възможности да разбереш какво търсиш и какво те отблъсква.

Обичаш живота си
Правиш графика си така, че да бъдеш щастлива. Срещаш се с приятели за вечеря, ходиш на йога, остава ти време дори да доброволстваш в името на някоя кауза. Един вид животът ти е вкусна торта, и когато се появи ТОЙ, ще бъде нейната черешка.


Виж ощеНово в Cosmo