Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

6 навика във връзката ти, които трябва да забравиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Раздели се с тези навици, с които вредиш на себе си и на любовните си отношения!

6 навика във връзката ти, които трябва да забравиш

1. Таиш недоволство към бившия си

Знаем, че може би е трудно да забравиш миналото, но защо продължаваш да се тормозиш за връзка, която вече е приключила? Според проучване да задържаш гняв и злоба в себе си заради минали връзки, влияе върху емоционалното ти и психическо здраве в момента.

Кои зодии са най-капризни

2. Прекарваш твърде много време на телефона си

Може би си наясно с това, но да се залепиш за телефона си, докато си с гаджето, се предполага, че предпочиташ да прекарваш времето си в безсмислено скролване, отколкото да му обърнеш вниамние и да разговаряш с него. С други думи - той не ти е приоритет.

►►►ВИЖ ТУК: 15 женски фрази, които дразнят мъжете!

3. Прекалено явно и демонстративно показваш любовта си

Няма нищо лошо в показването на любовта един към друг. Но трябва да бъдеш внимателна. Прекаляваш ли с демонстрирането й на обществени места или в социалните мрежи? Не забравяй, че с напредването ан възрастта, връзката ви също трябва да расте и да се развива. Ако откриеш, че проблемите ви от преди една година все още са на дневен ред, може би трябва да предприемеш по-активна позиция. В противен случай изходът "раздяла" ще стои все по-близо до вас.

6 навика във връзката ти, които трябва да забравиш

4. Спорите за едни и същи неща многократно

Да спорите по определен въпрос отново и отново може да напрегне отношенията ви и дори да доведе до разпадането им. Вместо да се бориш за изгубени каузи, помисли как може да се научите да се слушате и да правите компромиси. Ако той се притеснява от някои твои навици (или обратното), изяснете проблема в основата му, за да не се налага пак да се заяждате следващия път, когато въпросът се появи отново.

Как водиш любовните си връзки според зодията ти

5. Приемаш го за даденост

Понякога, когато двойкте са заедно от много време, те са склонни да забравят да ценят малките неща и жестове, които другия прави. Може би започваш да приемаш партньора си за даденост без дори да го осъзнаваш. Отдели време, за да признаеш и оцениш нещата, които гаджето ти прави за теб и нека той знае колко много означава това за теб. 

6. Постоянно се заяждаш с партньора си

Като двама възрастни, би трябвало да се държите като такива. Когато една задача остане недовършена, нищо няма да му стане, ако му напомниш ведъж или два пъти. Но ако постоянно се заяждаш с него за най-незначителни неща, то само ще предизвикаш негодувание и раздразнение, което в крайна сметка ще ви разделечи един от друг.


Виж ощеНово в Cosmo