Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 аргумента да изтриеш снимките на бившия

 

Оценка: (0/5)

 
 

След като The Weeknd изтри всички следи от Селена от профила си в Instagram, хората веднага забелязаха.

6 аргумента да изтриеш снимките на бившия

Кой от нас не е трил снимки на бившия си? Чувството на удовлетворение и разтърсващ катарзис е несравнимо!

Но изтриването на всички дигитални следи на предишната връзка може да доведе до усложнения. Ти може и да не си звезда от световна величина, като Гомес и The Weeknd, но социалните мрежи са дали гласност и трибуна на романтичните ти взаимоотношения. В зависимост дали профилите ти са частни или публични, приятелите ти или знайни и незнайни хора, са имали възможност да надникнат в интимните моменти между теб и гаджето. Проследила са начало на връзката, общите ваканции и приключения, ходенето ви по ресторанти и клубове, съвместните ви хобита. Всичко, което сте правили заедно е било публично достояние, повод за коментари и различни интерпретации.

Започни промените в живота си от началото на 2018. Какви да бъдат те, зависи от зодията - в галерията долу:

Каква промяна трябва да направят различните зодии през 2018

Макар изтриването на снимките на бившия да изглежда като стъпка, която само ще провокира клюки, тя всъщност е здравословен (и много по-бърз начин) да преодолееш раздялата.

Направи го, още днес! Ето шест причини защо:

1. Разглеждането на старите снимки може да те накара да забравиш защо двамата изобщо сте се разделили.

Опасна зона: напълно е възможно да започнеш да съжаляваш за скъсването с гаджето, докато гледаш старите ви снимки. Работата е там, че виждаш само щастливите ви моменти и това те кара да забравиш за момент колко опустошителни са били лошите. Предполагам не сте щракнали в кадър момента, в който разбра, че той ти изневерява? Или сълзите, които проля след това? Но когато гледаш захаросаните и внимателно подбрани фотоси на вас двамата в социалните мрежи, реалността изглежда розова като дъвка за балончета. За това, да го премахнеш от списъка си с приятели не е достатъчно. Необходимо е да изтриеш и снимките му, които те понасят със себе си в спиралата на самосъжалението.

2. Разглеждането те кара да си спомниш, че останалите също са ви харесвали като двойка.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Да, снимката ви на върха на Айфеловата кула е най-харесваната ти във Facebook до момента. Но тя няма място на стената ти! Всички харесвания и позитивни коментари от близки хора могат да те накарат да се замислиш дали не си сгрешила с раздялата. Изтрий, изтрий, изтрий.

►►► В реда на нещата е все още да си влюбена в онзи, който те напусна

3. Бъдещите ти партньори могат да си помислят, че още си влюбена в бившия си.

Дори връзката да се е разпаднала отдавна и да е приключила по взаимно съгласие, новото ти гадже, с което ходиш от месец може да се разтревожи от общите снимки с бившия. Бъди сигурна, че ще се запита (и ще попита и теб) защо снимките още фигурират в профилите ти. Неловка ситуация, която трябва да избегнеш на всяка цена.

4. По-лесно ти е да следиш онлайн живота на бившия си.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Дори да престанеш да го следваш в Instagram и Facebook, дори да полагаш всички усилия да не го срещаш в истинския живот, коварните снимки ще те отведат отново до профила му. Той е на един клик разстояние – изпиваш две чаши вино, натискаш и готово! Дори профилите му да не са публични, пак ще видиш профилната му снимка. Ако на нея е с друго момиче, а ти още ближеш раните си, няма да ти стане никак приятно. Молим те, спести си драмата и премахни снимките, преди да си се изкушила. Ако напълно се съмняваш във възможностите си, използвай опцията за блокиране. Поне за сега.

►►► 15 златни цитата за преборване на любовна мъка

5. Ако бившият ти е свястно човешко същество, че разбере защо трябва да изтриеш снимките му.

Ако той е способен поне на частична емпатия, той ще разбере емоционалната ти нужда да го направиш. Дори може да проведете разговор, в който да се разберете да изтриете взаимните си снимки, както и да спрете да се следвате един друг в социалните мрежи. (Ето това е изречение, което не бихме и помисляли да напишем преди 10 години. Как се променят времената в дигиталната ера!) След няколко месеца, когато пожарът около раздялата е утихнал, отново можете да възобновите дигиталните си взаимоотношения. А ако бившият ти разправя наляво и надясно, че не можеш да го превъзмогнеш и дори ти се е наложило да му изтриеш снимките, честито! Отървала си се от безчувствения задник навреме.

6. Нямаш добра причина да не го направиш.

Ако смяташ, че ще искаш да прегледаш старите си снимки с него някой ден, изтрий ги от мрежата, но ги запази външен хард диск (който не използваш често) или на клауд услуга. Не е задължително да ги премахнеш завинаги, а просто да ги направиш труднодостъпни. Избереш ли да ги запазиш в профила си, който проверяваш по няколко пъти дневно, си правиш мечешка услуга. Така ще ти е по-трудно да продължиш напред. Отвори път на новото в живота си, като изтриеш старото. Ще се удивиш, че старата като света тактика работи безотказно.


Виж ощеНово в Cosmo