Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 знака, че не си падаш по него чак толкова

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Решихме да обърнем ролите и да разпознаем сигналите, които показват, че си охладняла към мъжа до себе си. Наясно сме, че може да ти е трудно да си признаеш, че просто нямаш достатъчно дълбоки чувства към човека, който на хартия изглежда идеален за теб във всяко едно отношение. Но погледни на ситуацията от друга гледна точка: с всеки следващ миг, който прекарваш с грешния човек, си губиш времето да намериш правилния.

5 знака, че не си падаш по него чак толкова


1. Не мислиш за него, когато не сте заедно.Когато помежду ви хвърчат истински искри, той е в ума ти постоянно – виждаш лицето му сред тълпата, препрочиташ си съобщенията му, планираш следващата ви среща отново и отново. Когато не си истински луда по него обаче, той се появява в ума ти от време на време, а когато това се случи в очакването да го видиш някак си липсва онази тръпка, от която ти подскача сърцето.

2. Не държиш да се среща с приятелите и семейството ти. Дори да е добър човек, на когото си сигурна, че можеш да разчиташ, може да се притесняваш, че няма да успее да впечатли най-близките ти хора, защото дори да не си признаваш - не успява да впечатли самата теб. Друга причина, заради която може би го държиш далеч от обкръжението си: страхуваш се, че приятелите и семейството ти ще усетят, че чувствата ти не са дълбоки и ще те попитат защо си до човек, по когото не си луда.

3. Въобще не ти пука, че излиза без теб. Казва ти, че ще излиза с колеги в петък вечер. Голяма работа! Събота вечер пък ще бъде на среща с курса си от университета – пожелаваш му приятно изкарване. Ако не усещаш дори капчица дискомфорт (или дори по-зле: чувстваш облекчение), когато той си прави твърде много самостоятелни планове, това не е на добре.

4. Не се вълнуваш при мисълта за секс с него. На всеки се случва понякога да се чувства твърде уморен или твърде стресиран, за да прави секс. Но ако желанието ти да се разхвърляте се появява доста рядко, време е да преосмислиш връзката ви. Вслушай се в тялото си: ако не усещаш физическата химия, най-вероятно и тази от емоционален тип не е там.

5. Чудиш се дали някои от мъжете, които срещаш, са обвързани. Може би си мислиш, че няма нищо лошо тайничко да преценяваш потенциала за флирт с друг мъж. Хей, все пак не му даваш телефонния си номер или нещо подобно! Но това е знак, че очевидно оглеждаш и преценяваш опциите си.


Виж ощеНово в Cosmo