Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 типа мъже, на които да дадеш втори шанс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Първата среща беше толкова ужасна, че вече не искаш да чуеш и да видиш този мъж?

5 типа мъже, на които да дадеш втори шанс
 

Не бързай да се откажеш от втората среща. Може би трябва да му дадеш втори шанс? Намерихме 5 вида мъже, на които трябва да кажеш "може би".

Той не е завършил предишните си отношения

Научи, че този красавец има "почти бивша" приятелка? Той е лъжец, лъжец, лъжец! Не те насърчаваме да отхвърлиш всичките си морални принципи и да бъдеш третата страна в тази връзка. Напротив, ти си достойна да бъдеш единствената жена в живота на този мъж. Но не отказвай кардинално да общуваш с човек, който не е предвидил, че ще се влюби в теб. Никой не е имунизиран срещу любовта, това е истината. Може би е по-добре да зададеш въпроса директно: "От какво имаш нужда сега?" И ако той се нуждае от теб, той ще направи всичко, за да те направи щастлива.

Виж какви мъже те привличат според зодията (снимки долу):

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Той говори глупости на първата среща

Странни шеги, абсурдни истории... Всъщност е възможно този сладък мъж просто да е бил много нервен, защото те харесва. Случва се за всички, нали? Но ако тази история продължи и на втората среща, вече е странно.

5 типа мъже, на които да дадеш втори шанс

Той беше небрежно облечен

Прах върху обувките, петна от кафе на бялата риза или магданоз по зъбите? Но пък е толкова остроумен, внимателен, тактичен! Ако дрехите са единственият му „дефект“, тогава му дай втори шанс! Може би е просто поради невнимание и има логично обснение за вида си.

►►►Опознай го според начина, по който се целува

Той ти изглеждаше груб

Забеляза ли, че по някакъв начин агресивно присви очи на сервитьорите в кафето или хвърли двусмислен коментар към момичето, което седеше на близката маса? Не го отхвърляй толкова бързо! Възможно е да е имал изключително труден ден! Но ако това поведение е по-скоро практика, отколкото изключение, тогава очевидно има нещо нередно в този човек.

Той беше твърде срамежлив

Това е напълно различно от твоето разбиране за един силен и уверен човек. Но при първата среща едва ли някой може да покаже истинската си същност. Възможно е да те гледа и да се опитва да те опознае по-добре. И просто те слуша, без да се опитва да поеме инициативата.


Виж ощеНово в Cosmo