Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 стоп сигнала, че той не е за теб

 

Оценка: (0/5)

 
 

В търсенето на идеална любов ние се сблъскваме с най-различни личности.

5 стоп сигнала, че той не е за теб

В търсенето на идеална любов ние се сблъскваме с най-различни личности. Понякога авантюризмът взима връх и се завъртаме в роман(с) именно с тези, с които не си заслужава. Най-лесно е просто да го избегнем – ето как. И след това става ясно, че още първата среща не е предвещавала нищо хубаво.

Какви “червени лампичи” трябва да светнат, когато току-що си се запознала с мъжа?

Той е негативен

“Времето е отвратително, нали?”, “ненавиждам сок от моркови, толкова е гаден” или “скоро бях на купон – всички се оказаха такива идиоти!..

Още един вариант: “Чете ли последните новини? Е, как може да се живее така!”, “Дупки по пътищата – кога най-после ще закърпят тези ями?”... Ако пърият ви разговор плавно преминава в извечната тема “кой е виновен и какво трябва да се направи”, по-добре не се обвързвай с този младеж. Тъмният му свят е препълнен с комплекси, страхове и лични проблеми. Може би за някакво време ще получиш ролята на слънчев лъч в дебрите на неговото съзнание. Но след това ще застанеш между “лошия асфалт”, “противния дъжд” и тем подобни изнервящи фактори.

Той е затворен

Няма нищо лошо в това, че мъжът е интроверт, който предпочита да слуша, а не да говори.

Но съвсем друго нещо е, ако просто не дава на контакт: отговаря едносрично на въпросите ти, патологически избягва обичайни теми, гледа в противоположната на тебе страна и изучава връзките на обувките си. В този случай са възможни два варианта: или просто е силно некомуникативен (и съответно, в отношенията ви никога нама да успееш да постигнеш диалог), или просто не си неговият човек, но не му се иска да се настройва на твоята вълна. По-добре да се разделите като приятели.

Той се прави на важен

Оценила си чистия му джип? Чула си любимата му песен на най-новия модел смартфон?

Получила си визитка, на която черно на бяло е написано, колко е готин? А знаеш ли, че той също така и свири на домбра и си мърда ушите? Самохвалковци – това са просто комплексирани малки момченца, на които много им е нужно одобрение. Естествено, ако ти още от първите минути започнеш да се възхищаваш на талантите му и го хвалиш, то веднага попадаш в списъка “идеална за отношения”. Но ти не се каниш да практикуваш уменията си на психотерапевт в тази връзка, нали? Вземи под внимание, че по-натам картината ще е друга: “никой не ме разбира!”, “имах ужасно детство!”, “защо съм толкова нещастен?” и т.н..

5 стоп сигнала, че той не е за теб

Той е агресивен

При вида на красиво момиче в кръвта на мъжа се изхвърля такова количество тестостерон, каквото има във войник преди атака над врага.

Понякога хипермъжественото поведение, което е характерно за влюбените мъже, може да се обърка с агресия. Обърни внимание на походката, движенията, изказванията му и изразжението на лицето. Рязкостта ще издаде този факт, че той е агресивен и не владее високо ниво на самоконтрол. Ако твоите любовни планове не включват замеряне с чинии и сцени на ревност, кажи му “чао”.

Той има прекалено много проблеми

Вампирите от мъжки пол стават само за тийнейджърски мелодрами.

А в живота това е доста тъжно зрелище. Обидила го е бившата? Началникът го е лишил от премия? Всички наоколо са лоши? – Та ти не си негова майка, че да го утешаваш постоянно! Ако при всичките страдания мъжът има свеж вид и доволно лице, той просто е енергиен вампир, който се храни с негативните ти емоции. Естествено, винаги можеш да проявиш съчувствие и съжаление към такъв човек, но да го пускаш в живота си не се препоръчва. И главната “червена лампичка” е, когато просто разбираш, че той съвсем “не е твоето”. Дори и да е интересен, харизматичен и красив, дори да е осигурен и уверен в себе си: ако няма “химия” в самото начало едва ли искрата ще пламне след това. Но изборът си остава твой!


Виж ощеНово в Cosmo