Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 начина на общуване на кръшкача

 

Оценка: (3/5)

 
Мир вкъщи, любов навън. Това е схемата на изневеряващия.

По темата е изписано достатъчно. На изневярата винаги ще се гледа като на лъжа и да се гордееш с тази игра на емоции с партньора, не си заслужава. Само че това, за съжаление, невинаги пречи на хората да изневеряват или да помагат на други това да се случи.

5 начина на общуване на кръшкача

Секси идеи за горещи моменти от "50 нюанса сиво" - в галерията долу.

13 секс пози в стил "50 нюанса сиво"

Всички ние комуникираме по различен начин, за да поддържаме постоянно връзка с този, в когото сме влюбени.

Известният сайт за запознанства Ashley Madison (популярен с това, че търси на омъжените партньор за изневяра) наскоро направи анкета сред 1500 регистрирани в сайта за това как изневеряващите биха искали да общуват с любовника си. И ето ги 5-те най-разпространени начина според резултатите.

►►►Причини и следствия от изневярата? Не обещаваме, че няма да боли!

# 5 По телефона

56% от хората, участващи в анкетата, съобщават, че предпочитат да използват мобилния си телефон, за да общуват с любовницата или любовника си.

Това е начинът, който повечето от хората в сайта предпочитат. За да се предпазят от издънки, те изключват всички известия, но в същото време са като залепени за телефона си.

Най-очевиден знак за това, че човекът до теб ти изневерява, е, че историята на обажданията, чата и имейла са изтрити.

5 начина на общуване на кръшкача

# 4 Имейл

Втори по количество гласове се нарежда имейлът. Добрата стара електронна поща е избрана от 40% от тези, които общуват с извънбрачната си половинка. Писмата лесно може да се скрият с парола и отметка „работни“. За лъжата винаги трябва да се полагат усилия и мамещият е длъжен да спазва определени правила, да бъде внимателен, като например да не оставя включена електронната си поща и да изключи уведомленията. Защото, признай, че в 11 ч. Вечерта служебни имейли през 5 минути – изглежда доста подозрително.

►►►Има ли живот след изневярата?

# 3 Сайтове за запознанства

Сайтовете за запознанства са избрани от 20% от хората, участвали в допитването. Отчитайки, че Ashley Madison е именно сайт за запознанства, е малко странно, че процентът не е по-голям.

Благодарение на многобройните такива сайтове и достъпните приложения, е достатъчно сложно да се проследи в кои от тях се логнал партньорът ти.

Създаването на алтернативен профил е първото, което правят повечето изневеряващи, и те общуват с любовника или любовницата в тези сайтове за запознанства.

5 начина на общуване на кръшкача

# 2 Социални мрежи

Социалните медии са прекрасен начин да срещнеш нови хора и да поддържаш връзка с тях. Това е хитра платформа за тези, които искат да общуват необезпокоявани с любовника или любовницата си. В повечето социални мрежи трябва да се публикува внимателно каквато и да е информация, особено ако на страницата ти има много лични данни. Въпреки това 18% от попитаните са казали, че независимо от опасностите, ще продължат да използват социалните мрежи.

# 1 Втори телефон

Това определено е най-скъпият и хитър вариант, но пък по никакъв начин не пречи на някои хора да имат втори GSM. Този отговор в анкетата е отбелязан от 11%.

Да скрият втория апарат от партньора си, наистина е сложна работа и изисква немалко усилия и комбинативност. Разбира се, повечето хора казват пред законните си половинки, че това е служебен телефон. Но в този случай трябва човек да е много внимателен, да не оставя апарата без надзор и по никакъв повод отключен.


Виж ощеНово в Cosmo