Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 комплимента, които момчетата не се уморяват да получават

 

Оценка: (4/5)

 

„Много си
секси”
не стига

5 комплимента, които момчетата не се уморяват да получават

 „Секси си, когато готвиш”
Не му казвай, че е секси просто ей така. Съчетай го с някаква негова ежедневна дейност. Така му показваш, че забелязваш колко е готин, дори и правейки стандартни неща. Даваш му знак, че забелязваш всеки нюанс в него.

„Чувствам се в безопасност с теб”
Всеки мъж би се почувствал горд, ако му покажеш, че се чувстваш сигурна с него. Това е инстинкт – той иска да усеща, че се грижи за теб, че ти помага и те закриля. Знаейки, че му вярваш и с него си в безопасност, егото му пораства двойно.

„Обичам това колко си решителен, когато започваш да правиш нещо. Страшно ме привличаш в такива моменти”
Не му прави комплименти само за постиженията му, но и за положителните му черти, които довеждат до добрите резултати. Ти си жената, която наистина я е грижа за него, а не само за успехите му, и за това как изглежда пред другите.

„Споделих с приятелките си колко невероятно е да имам мъж като теб”
Да се хвалиш пред приятелките си с него е нещото, което го кара да се чувства много обичан и ценен. Момчетата също искат да се чувстват специални, и затова това е един от най-големите комплименти, които можеш да му направиш.

„Тренираш ли?”
Мъжете обожават да получават комплименти за външния си вид. Кажи му как тренировките му се отплащат, и той ще спортува здраво, за да те впечатли още повече.


Виж ощеНово в Cosmo