Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 качества, които той задължително трябва да притежава

Елица Иванова
 

Оценка: (0/5)

Можеш да му простиш, че коремните му мускули нямат шанс да заприличат на тези на Крис Хемсуърт в Тор или това, че го „заболява главата“, когато му предложиш да дойде с теб на разходка по магазините, но има неща, с които не би се примирила ни-ко-га. Кои са 5-те качества, които държиш половинката ти задължително да притежава? На този въпрос ни отговориха някои от любимите ти известни личности.

5 качества, които той задължително трябва да притежава
5 качества, които той задължително трябва да притежава © ALEXA MILLER


Когато трябва да си изберем партньор, всички си имаме някакви предпочитания, неща, които ни привличат, както и такива, които ни отблъскват. Някои от тях стават „променливи величини“, когато открием подходящия човек, но други са като аксиомите в математиката –  не подлежат на доказване или обсъждане. Нещата, които оказват решаващо значение за успешната връзка са много субективни и лични. За да ги откриеш, трябва да разбереш какво искаш от партньора си, от какво имаш нужда и с какво не би направила компромис.

Помолихме няколко омъжени, сгодени и сериозно обвързани дами от звездния небосклон да споделят с нас своя списък с топ 5 на качествата, които партньорът им задължително трябва да притежава. Техният списък може да ти помогне за твоя собствен.

Снимки: Иван Василев, Лилия Йотова, Монте Мюзик


Виж ощеНово в Cosmo