Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 реплики, с които ще го спечелиш

Мария Павлова
 

Оценка: (4/5)

 
 

„Страхотни обувки!“ е добро попадение, но определено не е репликата, с която ще се докоснеш до прословутото мъжко его...

4 реплики, с които ще го спечелиш

По-добре пробвай нашите предложения, с които ще уцелиш в десетката.

1. „Браво на теб!“

Да чуе вербалното ти потупване по рамото му за успеха му в работата е все едно шефът му да го похвали пред цялата фирма.

Само дето е още по-хубаво, защото е наясно, че от теб може да получи още по-хубава награда.

2. „Хахахахаха!“

Ако си прави шеги или просто се опитва да бъде оригинален около теб, звукът на твоя искрен смях ще има мигновено положително влияние над егото му, защото мъжете влагат наистина много в чувството си за хумор.

Учените са категорични, че представителите на противоположния пол са много по-привлечени от жените, които ги намират за забавни.

3. „Една, две, три...“ (докато броиш плочките по корема му)

Точно като нас, и момчетата си имат дефекти по тялото, за които полагат огромни усилия.

Той ще се влюби в теб още повече, ако забележиш дори минималните подобрения в зоната, над която усилено се поти във фитнеса.

4. „Охааааа!“

Увил е кърпа около талията си, току що се е показал гол-голеничък от банята или се е запътил към леглото полугол?

Спонтанният ти и безсрамен изблик е точно това, което му показва, че събужда мръсницата в теб. И вярвай ни, хич няма да ти се дърпа!


Виж ощеНово в Cosmo