Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 начина той неусетно да се привърже към теб

 

Оценка: (5/5)

 
 

Няма да карам нещастния човек да се влюби с помощта на кръв от девственица и пилешки вътрешности, защото знаем други – психологически – уловки! 

4 начина той неусетно да се привърже към теб

Използвай ги, за да направиш така, че твоят любим винаги да си мечтае само за една жена – за теб, естествено.

Психолозите, занимаващи се с въпроса за отношенията между мъжа и жената, са убедени, че съществуват емоционални „котви”. Това са определени стимули, който предизвикват положителни или отрицателни емоции. Ролята на стимули могат да играят аромати, зрителни образи, звуци или докосвания.

Секси фотосесия: мъже с котки

Визуална котва

Спомни си колко вицове има за лоши жени. Обикновено те изглеждат леко занемарени: стар халат, мазоли на всички пръсти и неподдържана космена покривка на главата. И затова всеки път, в който говориш за нещо раздразнително, пред очите ти се появява тя. С тиган в едната ръка и циврещо бебе в другата. Затова смело използвай визуалната котва, за да създадеш в съзнанието на своя любим този светъл образ, при когото всеки ден ще се връща.

Например, можеш да направиш прекрасна романтична вечер изненада за своя избраник, като се появиш пред него в съблазнителна рокля или бельо. Доброто настроение и множеството приятни думи по негов адрес са задължителното допълнение към такава вечер.

Следващият път, когато те види с тази рокля или бельо, веднага ще се отпусне. Ще разбере, че животът е прекрасен и той има до себе си най-добрата и красива жена.

►►► Виж тук 9 мини знака, че той мисли за теб непрекъснато!

Аудио котва

Включвай определена песен в момента, когато си „гукате” в банята или закусвате, приказвайки безспир.
Включвай определена песен в момента, когато си „гукате” в банята или закусвате, приказвайки безспир.

Когато видиш бабите около входа ти, какво веднага ти изплува в главата? Разбира се: „Я, излезе Мара общата!” Или: „А Ники е станал наркоман! Цяла нощ му светеше лампата”. Тези гласове прозвучават в главата ти, а бабите могат и да мълчат, но ти знаеш за какво си мислят.

Аудио котвата е една от най-силните в психологията. Замисли се, най-вероятно си имате „ваша песен”, която ви връща в началото на романтичната ви връзка. Направи „ваш плейлист”! Включвай определена песен в момента, когато си „гукате” в банята или закусвате, приказвайки безспир. Следващият път, когато чуе тази песен без теб, ще се сети за теб и ще ти звънне или напише съобщение с думите: „Мила, така ми липсваш!”

12 мъжки ерогенни зони според зодията

Кинестетична котва

Към кинестетичните котви принадлежат ласките, галенето, целувките и, разбира се, сексът. Много е лесно да „закотвиш” мъжа, само след като включиш няколко движения в секса. Например, веднага след секс погалваш своя любим по дупето или по вътрешната часст на бедрата. След няколко пъти тази хитрост ще стане финален акорд на любовния ви сеанс. Мъжът несъзнателно ще чака ласката ти, която означава „всичко е супер, можем да спим”.

Важно: гали мъжа по тези места, които други хора не докосват. Гърбът или дланта, например, няма да свършат работа. Защото той често се поздравява с други мъже точно с ръкостискане. А до дупето му, надявам се, никой освен теб няма достъп.

►►► Виж тук завинаги заедно - 20 тайни на голямата любов!

Обонятелна котва

Ако мъжът ти е чувствителен към аромати, то можеш да го уловиш на тази „въдица”! Само погледни: аромата на печено агнешко свързваме с Гергьовден, уханието на мандарини – с Коледните празници, а миризмата на море – с почивката. Защо не си създадете собствена котва, която да напомня за любовта ви?

Опитайте да ароматизирате спалнята си. Например, си купете ароматни пръчици (само че избирайте мириса внимателно, за да не е прекалено наситен). След известно време това ухание ще стане точна асоциация с любимата жена, дом, спалня. И ако някога той се окаже в къщата на друга жена (не дай си Боже!), няма да може да се чувства комфортно. Нещо няма да му достига. Този омагьосващ аромат, ласките, музиката...


Виж ощеНово в Cosmo