Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 грешки при общуването с мъжете

 

Оценка: (0/5)

 
 

Разговорите с половинката ти, силно влият на вашите отношения...

4 грешки при общуването с мъжете

Важно е да знаеш какви са основните грешки, които можеш да допуснеш при общуването с мъжете, за да ги избягваш, и за какво да говориш с него при запознанството.

Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от всяка зодия

За да не те обвинява в странна „женска логика“ и да няма разправии, избягвай тези грешки:

Казваш всичко, което ти дойде на ум.

Не е нужно винаги да изказваш мислите си на глас. Докато мислиш за даден проблем, си дай време да стигнеш до окончателно решение, преди да представиш гледната си точка. Особено силно се отнася за спорни моменти в отношенията ви и разни претенции. Изчакай малко, поне два часа, преди да му се обадиш и да започнеш да го критикуваш и да недоволстваш. Когато си спокойна, ще проведеш по-продуктивен разговор.

►►► ВИЖ ТУК, кои фрази унижават мъжете и предизвикват агресия у тях!

Прекъсваш

Умението да изслушваш те прави отличен събеседник. Мъжете по правило рядко се прекъсват един друг и изслушват чуждото мнение. Вземи пример и се научи на търпение. Нека се изкаже докрай. Най-важно е да не го прекъсваш, докато сте с приятели, защото е признак на неуважение.

Караш го да гадае

За да получиш желания подарък му кажи какво точно искаш - гадателството остави на врачките...
За да получиш желания подарък му кажи какво точно искаш - гадателството остави на врачките...

Във всеки наръчник по съблазняване на мъже, ще прочетеш, че трябва да си загадъчна и потайна. Ако приемеш това поведение, не се изненадвай, че на рождения си ден ще получиш подарък, какъвто не искаш. Мъжете рядко гадаят и се сещат защо си обидена, какъв подарък искаш и какъв секс харесваш. Затова най-добре говори направо. Отнася се и за личното общуване, и за това как говориш по телефона с него. Диалогът ще ви помогне да установите хармонични отношения и двамата ще се чувствате удовлетворени.

►►► ВИЖ ТУК, 5-те изкушения, които заплашват връзката ти!

Мълчиш си, ако нещо не ти харесва

Когато изпаднеш в психологическа зависимост от мъжа, личното ти мнение практически изчезва, а личностните граници се свиват. В днешно време мъжкото мнение не е безпрекословно и определящо и не е нужно непрекъснато да правиш компромиси. Ако пък си забелязала, че твоето мнение изобщо не го интересува, най-добре прекрати връзката с него.

Кои представители на зодиака са най-коварни

** За какво да говориш с мъжа по време на първа среща

Важно е темите да са неутрални, но да ви покажат дали имате нещо общо. Когато намерите допирните си точки, разговорът ще тръгне сам.

Храна. Ако срещата ви е в ресторант, можете да си говорите за любими ястия.

►►► ВИЖ ТУК, 6 -те неща, които го влудяват (но не в добрия смисъл!)

Музика и хобита. Може би харесвате едни и същи групи и можете да идете заедно на концерт. Или на опера.

Работа и учение. Важно е да си изясните с какво се занимавате още на първия етап. Но не говорете само за това и не го превръщайте в интервю.

Пътешествия. - Минали или бъдещи. Така можеш да научиш много за него и да разбереш доколко си подхождате. Обичате Париж? Или Норвегия? Или предпочитате да избухвате на Слънчев Бряг? Или да ходите на палатка в Гърция? Или да си седите у дома? Важно е мненията ви да съвпадат.


Виж ощеНово в Cosmo