Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

21 типа момчета, които са безценни

 

Оценка: (0/5)

 

Виж на какво
да обърнеш
внимание, когато
се чудиш
дали някой
мъж си струва

Човекът, който мисли, че изглеждаш
най-секси с дънки и тениска,
без грим и прическа?

21 типа момчета, които са безценни

Момчето, което ти изпраща цветя без повод. Той може би иска да те покани на среща, или да те зарадва, защото имаш лош ден. Важното е, че той мисли за теб, и прави усилия, за да ти се хареса и да те накара да се усмихнеш.

Момчето, което спазва обещанията си. Той винаги се обажда навреме и довежда плановете си до край. И ако енетуално се случи нещо, заради което не направи това, което ти е казал, че ще направи, поднася извиненията си и винаги има разумна и добра причина.

Момчето, което се обажда на следващия ден след първата ви среща. Той е сред малкото останали мъже, които нямат алергия към телефонните обаждания, и искат да чуят как си, а защо не и да ти предложат втора среща.

Момчето, което иска да си едиснтвената за него. Дори да се чувстваш объркана, заради многото ти срещи с такива, които искат само секс и никакво обвързване, това момче ще те накара да се чувстваш изключителна и ценена – точно, каквато заслужаваш да бъдеш.

Момчето, което знае какво иска и го постига. Също като теб, и той гони мечтите и целите си. Понякога това може да е купуването на нови обувки или организиране на екскурзия, а сега – сериозна и романтична връзка с теб.

Момчето, което ти праща съобщение, когато му се прииска, без да спазва глупави правила като „Изчакай 3 дни, преди да я потърсиш отново”.  Още повече, че сега, в ерата на Whats App, Viber, Facebook и други социални мрежи и чатове, 3 дни са си като 9 месеца. А кой има време да чака толкова дълго, за да разбере дали другият го харесва.

Момчето, което няма търпение да те запознае с приятели и роднини. Най-накрая не си единствената във връзката, която парадира с половинката си насам-натам.

Момчето, което има желание да опознае твоите приятели. Той полага усилия да им се хареса, и да прекарвате приятно заедно.

Момчето, което обича да се вижда със семейството ти, и не мрънка всеки път, когато те ви поканят на гости. Също така понякога излиза с брат ти и баща ти, все едно са едно семейство. И не прави физиономии на досада всеки път, когато някой от близките ти го подразни с изказване или действие.

Момчето, което прави планове и му е лесно да ги спазва. Едно от нещата, които са секси в мъжа, е когато с него можете да се уговорите за вечеря или среща с 1-2 телефонни обаждания или есемеси, без излишни подробности и мрънкания. Нещо като закон е, че ако това не се получава с даден мъж, то значи никое от нещата, с които се захване, няма да му се получат.


Виж ощеНово в Cosmo