Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

19 типа момчета, които не заслужават вниманието ти

 

Оценка: (5/5)

 

Къде изчезнаха всички мъже,
които вдигат
телефона, канят
те на среща,
и знаят как
да те накарат
да се чувстваш
ценена?

19 типа момчета, които не заслужават вниманието ти

1. Момчето, което ти не спира да ти праща есемеси цяла седмица, а след това изчезва за 10 дни, и получаваш от време на време равнодушно съобщение от рода на „Много съм зает, как си?”. Наясно си, че ако има време да отиде до тоалетната, може да ти пише по-често, нали?

2. Момчето, което ти прави комплименти ти „С права коса си красива”, „Изглеждаш страхотно на черно-бялата снимка в Инстаграм”. Недей да даваш пари за фризьор всеки път, когато се виждаш с него, само за да угодиш на „високите му стандарти”.

3. Момчето, което се опитва да те накара да правите секс без презерватив. Него го напръскай с „Райд”, и го разкарай, защото явно не се интересува от твоите желания, нито от здравето ти.

4. Момчето, за което френската любов е само едностранна, и никога не би ти доставил удоволствие, дори и да го молиш. Е, животът не е порно-филм, който той гледа на телефона си, като се събужда!

5. Момчето, което не знае какво иска, и не оценява факта, че си най-хубавото нещо в живота му.

6. Момчето, което не умее да планира и не знае какво го чака утре. Ако на едно кино не можете да отидете, без да се разправяте половин час, какво да очакваш от него по-нататък, когато ще се наложи да се запознае с родителите ти, или да отидете заедно на почивка.

7. Момчето, което се прави, че е влюбено в теб, а на следващия ден пуска снимка с друго момиче във фейсбук, за да видиш, че не си единствената, която го иска. Е, ако не си решила да участваш в тройки, бягай бързо.

8. Момчето, което не те запознава с приятелите си, но познава всички твои, дори и роднините ти. Имай предвид, че не можеш да очакваш сериозно отношение от такъв човек, вероятно иска само секс.

9. Момчето, което никога не показва каквато и да било по-сериозна ангажираност към теб, но ти продължаваш да излизаш с него, защото си влюбена. Ако не иска да се обвърже с теб, значи и ти не трябва да залагаш много на връзката ви.


Виж ощеНово в Cosmo