Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

16 неща, които правят горещите момчета

 

Оценка: (0/5)

 
 

Какво отличава готините момчета от всички останали?

16 неща, които правят горещите момчета
 

1. Носят панталони, които им пасват перфектно. Как иначе да знаем, че има сладък задник? Ние трябва да го виждаме!

2. Отговаря на съобщенията ти веднага по супер горещ начин. Няма нищо по-секси от това, вместо да те остави да чакаш 6 часа, агонизирайки, докато благоволи да отговори на въпроса "Как мина деня ти".

Виж кои са най-горещите мъже на планетата в галерията долу:

Най-горещите мъже в света

3. Носи вталени тениски. Особено, когато подчертават здравите му гърди! Бонус точки: ако няма глупава щампа на анимационен герой.

4. Избира подходящите чорапи според облеклото и обувките си. Не може да носиш спортните си чорапи за маратонки с официалните си обувки. И грешиш, че никой не ги забелязва!

5. Поддържа контакт с очи, докато водите разговор. Може би се притесняваш, когато задържа погледа си върху теб повече от 10 секунди, но това означава, че наистина те харесва!

6. Използва красивите си уши, за да слуша внимателно какво говориш. Не е ли секси, когато момчетата си спомнят името на котката ти, въпреки че си го споменала бегло миналия път, когато се видяхте?

16 неща, които правят горещите момчета

7. Мирише така, сякаш е прекарал последните 24 часа в банята. Въпреки някои схващания, миризмата на пот не е възбуждаща. Предочитаме тази на току що изкъпан мъж!

►►►Мъжки тайни, директно от банята

8. Взима с едно движение любимата ти чаша за кафе от рафта, който не можеш да достигнеш. Кой се нуждае от стълба, когато има до себе си висок, грижовен мъж?

9. Предлага да те масажира без да очаква същото в замяна. По принцип всеки път, когато той прави нещо хубаво без да е като "а сега е твой ред", е страхотно!

16 неща, които правят горещите момчета

10. Има ръце. И ги използва, за да носи торбите ти, дори понякога това да включва и тежката ти дамска чанта.

11. Облича се подходящо за времето навън. Носенето на шорти посред зима не го прави интересен, а по-скоро изглежда като човек, който не може да отвори приложението с прогнозата или да погледне през прозореца.

12. Целува те за "чао" независимо от това къде се намирате. Няма нищо по-секси от мъж, който не се притеснява да показва чувствата си.

13. Чака те пред ресторанта, когато имате среща и се усмихва, щом те види, вместо да прави сцени, че си закъсняла 15 минути.


Виж ощеНово в Cosmo