Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

15 знака, че не си единствената за него

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ето кои са признаците на мъжката изневяра!

15 знака, че не си единствената за него

Ако интуицията ти подсказва, че нещо в отношенията ви се е променило, провери дали наистина той не отговаря на определено поведение. Ако отговора е да, значи той ти изневерява.

Кой е най-неверният знак от зодиака

Той е необикновено внимателен към твоите желания и молби.

Ако той се държи така както в първите дни от връзката ви, то няма съмнение, че ти изневерява. По-рано ти е отнемало много време и усилия да го убедиш да направи нещо. Винаги е имал готов отговор или управдание, а сега постоянно се прибира със цвета и е готов да изпълни неохотно всяко твое желание. Това се дължи на чувството за вина, загнездило се у мъжа. Той се опитва да успокои собствената си съвест чрез излишното внимание. Твърде многото внимание, също така може да бъде опит да притъпи бдителността ти.

Той е започнал да ти подарява подаръци. Твърде много подаръци.

На твоето очудване „Това по какъв повод е?“, той ще разкаже за някоя страхотна сделка, която е сключил или че случайно са му попаднали доста пари. И разбира се, решил да те поглези. Но всъщност, не се опитва да те глези, а да те откупи вината си. И ако изневярата му излезе наяве, ще използва довода, че той може и да е изневерил, но на теб не ти е липсвало внимание. А ако неговото предателство остане скрито, това ще му послужи за успокоение. Тези подаръци ще му дадат възможност да смята, че моралния ущърб от измяната е компенсиран.

►►►ВИЖ ТУК: 10 сигнала, че си имаш работа с женкар!

Той става много избухлив и невнимателен

Всяка твоя забележка ще се възприема като обида, а всяка кавка ще се превъне в грандиозен скандал, който завършва със затръшване на врата. Излезлият, разбира се, е той. В действителност, сцената е разиграна нарочно, за да може да се измъкне от вкъщи, да си изключи телефона и да се прибере чак на сутринта. На въпросите ти къде е бил или няма да отговори, или ще е нещо от типа „сякаш ти пука“.

Започва да говори за раздяла

И ако по-рано по време на споровете, той пръв е пристъпвал към помирението, а сега предлага раздяла, това е най-малкото подозрително. В моменти на спокойствие и благополучие, са не по-малко подозрителни и въпроси от типа „Ако някой ден се разделим, ще останем ли приятели?“, „ Вярваш ли, че истинската любов е за цял живот?“...

Зад всички тях се крият две неща. Първо, той се опитва да прехвърли отговорността за раздялата върху теб. И второ, опипва почвата, дали ще може да се върне обратно, ако се разделите, но нещата с другата не потръгнат.
Зад всички тях се крият две неща. Първо, той се опитва да прехвърли отговорността за раздялата върху теб. И второ, опипва почвата, дали ще може да се върне обратно, ако се разделите, но нещата с другата не потръгнат.

Настроението му постоянно се променя

Ту е нежен и внимателен, ту е хладен и мрачен. Връща се вкъщи усмихнат, а след това се депресира. Разбира се, мъжете също имат гадни дни. Но ако продължи и няма логична причина, то изневярата е много вероятна. А най-лошото е, че настроението му се отразява и на двама ви, това е закон във връзките.

Той е спрял да говори с теб

Дежурните фрази ги има, но задушевните разговори са престанали. Той вече не се интересува от чувствата и емоциите ти. И самият той спира да споделя с теб. Така се появява информационния вакум. Неверният мъж подсъзнателно се изолира и се заключва в себе си. Същото се случва и с домашните дела. Страни от домакинската работа. Не прави планове за ремонти или за празниците.

►►►ВИЖ ТУК: 10 признака на емоционалната изневяра!

Той се крие

Излиза на терасата или отива в друга стая, когато говори по телефона по служебни въроси. Дори е започнал да заключва вратата на банята. Преди си можела да почукаш, за да получиш лосиона за лице, а сега се налага да изчакваш да приключи. Дори се възмущава, че го притесняваш. Психолози обясняват, че отключената врата на банята е признак за пълно доверия в партньора. А когато човек крие нещо, той издига стена около себе си – както психологическа, така и материална.

Той се старае да не оставате двамата насаме

Кани шумни компании вкъщи или сам се втурва на „мъжки вечери“ с приятели. През уикендите остава да работи в офиса, защото е изскочила спешна работа. Когато си е вкъщи предпочита да чете книга, да гледа телевизия или да си легне рано. Комуникацията е сведена до минимум. А ако разговора е неизбежен, предпочита неотралните теми за събитията по света, ваши общи познати, но не и за вас. Никога за вас и вашите отношение.

Ревностно се грижи за външния си вид

Купува си нови дрехи. Сменил е парфюма. Дори има нова прическа. Ходи на фитнес. Нищо лошо няма в това. Дори е хубаво да виждаш колко секси и добре изглеждащ е партньора ти. Важният въпрос е, защо промяната се случва през нощта. А важни преговори, които преди са налагали такова поведение, сега са ежедневие.

Хороскоп на мъжките изневери

Обвинява те за всичко

Преди е намирал са секси дългата ти коса, а сега смята, че харчиш много за нея. Преди когато си разтроена те е прегръщал и ти е шептял колко си прекрасна и важна, а сега само стои безучастно. И накрая започва да те вини дори за храната – прекалила си с нещо, недопечено е или е прегоряло. Ако той има афера, то е ясно кого счита за излишен.

Почти не правите секс

Обикновено е напълно уморен иска единствено да си легне. А в редките случаи, когато се стигне до секс, поради твоята настойчивост, той стои безучастно или дори стига до грубост. За твоето удоволстие и оргазъм е абсолютно нехаен. 

Ако повдигнеш въпроса и пожелаеш да обсъдите проблема ще сложи край на разговора или ще отвърне нещо грубо „Не знам как е при теб, но лично аз проблем със секса нямам“.
Ако повдигнеш въпроса и пожелаеш да обсъдите проблема ще сложи край на разговора или ще отвърне нещо грубо „Не знам как е при теб, но лично аз проблем със секса нямам“.

Болезнено ревнив е

Демонстративно преглежда входящите ти повиквания и съобщенията. Трябва да му докладваш за бизнес-срещите си в пълни подробности – с кого, кога, къде. Споменава имената на колегите ти, сякаш в това се крие цяла история. „Просто Александър, а? Хайде разкажи ми за този твой Александър?“. Поговорката „щом ревнува – значи обича“, няма никаква връзка с действителността. Доказателство за любовта са уважението и доверието. Неоснователните подозрения в изневяра са само опит да измести вината върху теб.

Дразнят го грижите и вниманието ти

Каквото и да направиш е лошо. Ако му звъннеш да разбереш как върви деня му ще ти изкрещи „Спри да ме проверяваш!“. Ако го изненадаш – „Ти следиш ли ме?“. Ако му подари нещо ще реши, че го правиш от гузна съвест. Той просто се чувства виновен и предател, а доказателствата за любовта ти само му напомнят за това. Това е и причината да е толкова ядосан.

Близките ви забелязват, че нещо се е променило

Все по-често близките и приятелите ви питат с вас всичко наред ли. А ти се опитваш да ги убедиш, че е, докато сама на себе си не вярваш. Подсъзнателно усещаш, че има проблем. Но ти толкова се страхуваш от разочарование, че се опитваш да подтиснеш смущаващите усещания. Психолози твърдят, че много от жени станали жертви на неверни половинки казват, че всички хора около тях са забелязали, че нещо не е наред, само те не са. Или просто не са искали да забележат. Макар от разногласията в отношенията винаги да е очевидно.

Той вече не говори за бъдещето ви заедно

Когато ти се опитваш да плануваш нещо, той ти отговаря със „ще видим“.

И най-важното: нямаш представа кога последно ти е казвал „Обичам те!“.


Виж ощеНово в Cosmo