Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

14 признака, че той ти е писнал

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако има поне три от изброените от нас неща, то сериозно си помисли дали вашата връзка има смисъл!

14 признака, че той ти е писнал

1. Нямаш пеперуди в стомаха, когато ти пише. Това “какво става” по средата на деня би трябвало да те развълнува, или поне да накара вагината ти да потрепне леко.

2. Олеква ти, ако отмени срещата ви. Защото, ако трябва да сме съвсем честни, да си останеш вкъщи, хрупайки чипс, си е далеч по-вълнуващо.

3. Сексът е някак рутинен и едностранен. Общо взето, заставаш в поза звезда, докато приключи.

4. Готова си да пропуснеш виждането с него при първи симптоми на умора или липса на желание за излизане. За разлика от варианта, в който си готова да се сражаваш с главоболието или изтощението само и само да се срещнеш с пича. Знаеш как е, правила си го много пъти.

5. Някак често предлагаш филми, които не предразполагат към активен разговор. Кой изобщо има време или енергия за дежурни приказки?

6. Вече не мислиш в перспектива, например ходене до Боракай следващият месец. А когато той предлоги нещо, или ти е все тая или дори ти действа леко отблъскващо.

7. Дори не ти минава през ум да се изкъпеш или обезкосмиш преди да се видиш с него. Ако ме харесва, ще се примири с чорлавата и мазна коса! (За разлика от изпълняването на двучасовия ритуал по разкрасяване преди среща с няктоой, който наистина ти харесва. )

8. Носиш същия тоалет на среща, с който си била на работа. Както и кецовете за по-лесно придвижване.

7. Почти не говориш на приятелите си за него. (Свиваш рамене.)

8. Когато говориш за него, обикновено е, защото те са повдигнали въпроса. “Ами, добре е.”

9. Не свършваш, като правите секс, не ти се и занимава да му казваш. Дори не му споделяш, че клиторът ти е на около 30 км разстояние от там, където го търси.

10. Той те представя на приятелите си по име. Ти го представяш като, ъъъх, “моят приятел, еди кой си.”

11. Казва ти, че заминава за седмица и ти се въодушевяваш по този случай. Толкова е хубаво да си възвърнеш свободата, макар и за кратко.

12. Вече упражняваш речта за късане с него. Може би несъзнателно или не пред огледалото, но определено си помислила за няколко причини защо трябва да се разделите.

13. Дразниш се, че трябва да му обясняваш някои неща като на идиот. Ако наистина го харесваше, щеше да намираш това за сладко.

14. Постоянно ти се налага да предизвикваш химия чрез обръщане на няколко чаши. Без тях е някак дървено и неестествено.


Виж ощеНово в Cosmo