Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 причини да зарежеш смотльото още сега

 

Оценка: (0/5)

 
 

Предназначението на следващите редове не е да те подтикне към раздяла със страхотното ти гадже, супермен, сърце на сърцето ти.

12 причини да зарежеш смотльото още сега

Но какво се случва ако той не е нито страхотен, нито супермен? И по-важното, как да разбереш, че не става за нищо, докато все още си толкова заслепена от любов, че не преценяваш ясно очертанията на човека до себе си?

Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

Тук сме, за да ти помогнем да откриеш всички онези детайли от неговия характер и вашата връзка, които подкрепят идеята, че той не те заслужава и е просто един смотльо*. Достоен е само да му пуснеш Irreplacable на Beyonce и наистина да му затръшнеш вратата към дома и сърцето си с думите To the Left!

12 причини да зарежеш смотльото още сега

(*Смотльо – определение от сайта bgжаргон.com: непохватен (или изобщо неадекватен) индивид - доста по-безобидно от „смотаняк” .)

1. Никога не плаче.

Ако гледаш клип в YouTube за възрастна двойка, която е успяла да задържи любовта за повече от 70 години и дори окото ти не трепне за милисекунда, то вероятно си абсолютен социопат или андроид. И двете са валидни причини за зарязване.

2. Никога не ти прави комплименти.

Само защото се обличаш и гримираш заради себе си, повишавайки собственото си самочувствие, не означава, че би отказала едно „изглеждаш страхотно“ от време на време. Не бива да разчиташ на милите думи, за да се чувстваш добре в кожата си, но ако той никога не казва такива, по-добре да се разкара.

►►► Не ти харесва? Не отивай на среща!

3 .Отказва да те заведе в любимия ти ресторант, защото на него не му харесва там.


Да си представим, че си вегетарианка и той напълно и категорично отказва да те заведе във вегетариански ресторант (не говорим да го прави редовно, а поне веднъж), защото не може да мине без месо. Компромис за него е чужда дума.

4. Кара те да разделяте сметката до последната стотинка. Всеки път.

12 причини да зарежеш смотльото още сега

Има ли нещо, което да накара една жена да се отврати една жена повече от един Чичо Скрудж. Изобщо не става въпрос за това той да плаща непрекъснато скъпите ти вечери и прищевки, нито пък да те издържа. Но никак не действа възбуждащо да си купите пица от местната закусвалня и той да ти брои стотинките, които трябва да му върнеш. Не е мъжествено. Разбира се, ако в момента изпитва финансови затруднения, които са извън контрола му, поведението е приемливо. Но ако случаят не е такъв – давай, зарежи го.

5. Не се интересува от работата ти.

Ти буквално прекарваш целия си живот в офиса. Ако не може да измисли поне два въпроса, свързани с работата ти, значи е време да си ходи.

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

6. Не желае да говори за секс.

Има ли секс фетиши, които иска да пробва? Как иска да докосваш топките му? Иска ли да те завърже за леглото като секс робиня от садо мазо порно? Ако не знаеш, защото той се побърква всеки път, когато го питаш свързани със секс въпроси, недей да губиш ценното време на вагината си с този „мъж“.

7. Не те забавлява.

Според нас е невъзможно една жена да е сексуално привлечена към мъж, който не е способен да я разсмее. Забавлението стои в основата на всяка велика връзка. Ако ще стоите в заведение два часа, сковани от вледеняващия полъх на мълчанието, какъв е смисълът изобщо да сте заедно?

►►► Раздели се с тези илюзии, за да си щастлива с него

8. Не ти задава въпроси.

Честно, броят на мъжете, които смятат за напълно приемливо да не си мръднат и нокътя на малкия пръст, за да опознаят жената до себе си. Това първо правило за успешна връзка ли е според тях?

9. Третира те като резерва.

Тейлър Суифт много обича да бие шута на смотаните си гаджета - взимай пример от нея.
Тейлър Суифт много обича да бие шута на смотаните си гаджета - взимай пример от нея.

Той е „мислел“ да ти се обади или да те викне на онова парти, но „тотално е изключил“. Истината е, че вероятно не те е искал с него, за да може да сваля други жени. В случай, че те уважава и харесва, ти ще си първият човек, на когото ще звънне.

10. Изглежда запуснат, когато се виждате.

Така де, не трябва ли да си направи маска на лицето, да си обръсне краката и да смени поне три различни тоалета. Или не? А, да, това си ти.

11. Не е склонен на компромиси, защото не иска „да го променяш“.

Ако не осъзнава, че всяка здрава връзка изисква поне минимални компромиси както от едната, така и от другата страна, то тогава е едно голямо бебе. Не си ти човекът, който ще си прави труда да го научи как да се държи като възрастен мъж. Зарежи мисията още сега.

12 Никога не те глези.

Естествено, ти не искаш от него да ти подарява огромен букет или скъпо бижу при всяка ваша среща. Не си чак такава златотърсачка. Но ако никога не ти носи и едно цвете от уважение, дори да е купено от бабата, която продава цвета на тротоара, то тогава... скъпа, той не те заслужава!


Виж ощеНово в Cosmo