Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 начина да преодолееш раздялата по-лесно

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не планирай как да си го върнеш, а как да върнеш себе си!

12 начина да преодолееш раздялата по-лесно

1. Направи списък с нещата, които бившият ти е причинил и които мразиш в него. Дори и най-малките и незначителните. Спомни си за времето, когато трябваше да го чакаш, защото никога ене бил готов навреме или когато го хвана да флиртува с колежката от офиса. Никога повече.

2. Спри всякакъв вид комуникация. Тя позволява да ти се моли и обяснява каква огромна грешка е допуснал в живота си. Появява се чувството, че ти липсва, защото е бил част от ежедневието ти толкова дълго време. В този случай обърни се отново към точка 1.

Най-драматичните холивудски раздели в историята

3. Ако искаш да пиеш, обади се на твои приятелки, които да ти правят компания (и да те пазят). Също така изтрий номера му от телефона си, за да предотвратиш пиянските съобщения и разговори. 

4. Ако той иска да останете приятели след края на връзката ви, кажи му, че имаш нужда от време. Раздялата е раздяла, защото има причина за нея и нещо е счупено. Точка.

►►►ВИЖ ТУК: 7 типа момичета, с които ще видиш бившия си във фейсбук!

5. Упражнения, момиче! Те ще ти помогнат да оцелееш след раздялата много повече от мрънкането вкъщи. Започни да ходиш на бокс или HIIT, за да освободиш целия си гняв (и мазнини).

6. Направи си подарък. След като си оцеляла след тази бъркотия в живота си, заслужаваш едно лечение. Нова рокля или любим десерт, направи нещо, което ще ти донесе радост.

7. Прекарвай повече време на открито. Чист въздух, чудесна храна и невероятна природа ще направят за теб повече, отколото си мислиш.

8. Пътувай! Предприеми пътуването, за което винаги си мечтала. Изследвай ново място и преоткрий себе си. Пътуването със сигурност лекува разбити сърца. Добре, няма научни доказателства за това, но действа добре на изключително много хора!

►►►ВИЖ ТУК: Топ дестинации в света, които да посетиш сама!

9. Ако имаш нужда да плачеш, плачи. Почувствай болката, ти си просто човек. Но трябва да устоиш да разкажеш на целия свят в социалните мрежи колко си нещастна. 

Излей мъката си и след отова продължи напред!
Излей мъката си и след отова продължи напред!

10. Инвестирай във време за себе си, в което да обмислиш нещата. Не се хвърляй безрасъдно в нови връзки, нека всичко се случва по-бавно, ако наистина го харесваш, продължи напред и нека новата любов разцъфтява!

Хороскоп на мъжките изневери

11. Не планирай как да си го върнеш, а как да върнеш себе си. Да бъдеш необвързана също е страхотно и отваря много възможности за теб. Както споменахме, това е времето, в което може да се преоткриеш и да опитваш нови неща. Възползвай се от това време, за да откриеш по-добрата версия на себе си.

12. Спри да обвиняваш себе си или него. Може би ще ти е трудно, но сърдечните разочарования се случват поради някаква причина. С всяка раздяла научаваш нещо. 


Виж ощеНово в Cosmo