Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11 забавни неща, които да правите вкъщи

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не е необходимо да хващате самолета
за по една бърза опера във Виена,
за да си прекарате добре заедно

11 забавни неща, които да правите вкъщи

Всеки иска разнообразие във връзката си. И вкъщи можете да правите куп интересни неща. Виж някои от тях, и допълни със свои идеи:

Домашни спа процедури
Масажи, педикюр, маникюр, маски за лице и т.н. Най-добре покажи на партньора си списък с процедури, които можете да си направите вкъщи, и го остави да избере. Момчетата понякога се плашат от зелена маска на лицето, но със сигурност един релаксиращ педикюр ще му хареса.

Настолни игри
Хем ще сте вкъщи, хем ще се забавлявате, хем той ще има това, което всеки мъж иска – предизвикателство за победа. А ако в края на игрите победеният обещае да изпълни едно желание на победителя, ще стане още по-забавно.

Направете си пикник
Пригответе заедно храната и напитките, и излезте в близкия парк, като не забравяте да си вземете меко одеало. Ако пък времето е лошо, направете си пикника в средата на хола.

Къмпинг
Извадете спалните чували и дюшеците от гардероба, и си постройте къмпинг вкъщи. За една вечер си позволете набързо спретната и лесна вечеря, и си разказвайте страшни историйки, все едно сте на ученически летен лагер.

Геймъри
Ако и двамата обичате компютърните игри, прекарайте една нощ пред мониторите. Ако само той си пада по тях, помоли го да ти покаже как се играе на някоя, която според него ще ти бъде интересна.

Играйте покер
Струва си, дори и да се наложи да прегледате правилата в Google. Особено ако говорим за гол покер...


Виж ощеНово в Cosmo