Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11 грешки във връзката, които можеш да избегнеш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Минали сте през началните стадии на ухажване и вече имате връзка.

11 грешки във връзката, които можеш да избегнеш

Това може да е най-хубавата или най-ужасната част от живота ти, в зависимост от действията ти.

5 секс пози, които ще ви сближат

Ето някои грешки, които можете да избегнете и двамата:

Опитваш се да контролираш половинката

Много от нас се дразнят от разни неща, които прави другият. Това може да ни накара да искаме да го контролираме или коментираме постоянно. А това може да бъде ужасно дразнещо. Не си му майка, дръж се с него като с възрастен.

Очакваш съвършенство

Всички сме човешки същества и бъркаме. Не очаквай любимият да е нереалистично съвършен.

Романтиката изчезва

Ако не се забвлявате заедно, няма как връзката ви да върви гладко!
Ако не се забвлявате заедно, няма как връзката ви да върви гладко!

Изчезването на романтиката във връзката е една от основните причини за раздяла. Лесно е да се отпуснете и да не полагате усилия за романтика. Истината е, че връзката изисква работа и не трябва да забравяте да сте целенасочено романтични.

Избягване на конфронтацията

Повечето хора не обичат разправиите, затова са склонни да замитат проблемите под килима. Обаче така те се натрупват и в крайна сметка ще се стигне до експлозивен скандал и дори раздяла. Комуникацията е важна и неприятните разговори не трябва да се избягват.

Разправии за всичко

Другата крайност – скандали за всичко – също не е вариант. Говорете за проблемите си и мислете дали можете да ги преодолеете, или са непреодолими.

Кои зодии са най-добрите съпрузи

Опитваш се да го промениш

Всеки човек е уникален индивид и често сме привлечени към противоположността ни. Скоро обаче се опитваме да го променим, за да стане като нас. Вместо това, се опитай да си спомниш защо си го харесала в началото.

Пазиш тайни от него

Не пази тайни от него. Не е нужно да му казваш всички най-дребни подробности за живота си, но не крий умишлено големите неща. Ще знаеш, че е тайна, която трябва да му кажеш, ако се почувстваш дори малко виновна, че не си му казала. Рано или късно ще излезе наяве.

Не отделяш време за себе си

Ако прекарваш всяка минута с половинката си, накрая ще изгубиш индивидуалността си. Ще започнеш да се консултираш с него за всяка дреболия и ще искаш винаги да идва с теб, дори до магазина. Отдели време за себе си и прави това, което ти харесва. Имайте свои приятели, хобита и интереси.

Не взимаш на сериозно разминаването в основните ценности

Макар че ви е приятно заедно и харесвате една и съща музика, имате сериозни различия в основните ценности като семейство, приятели, морал, религия, кариера и пари. Обсъдете тези въпроси, преди да преминете към сериозни отношения, за да си спестите разочарованията после.

Не говорите за пари

Парите са сложна тема. Ако единият от вас е отраснал в богато семейство, а другият си е броял стотинките, вероятно имате различно отношение към парите и спорове за какво да се харчат. Ако връзката ви е сериозна, дори да имате отделни сметки, говорете за пари, защото рано или късно ще изникнат проблеми.

Забравяш да цениш партньора си

Не забравяй да му казваш „благодаря“ и „обичам те“. В началото на връзката ви със сигурност си забелязвала всички мили неща, които прави за теб и си го хвалела а това. Казвахте си, че се обичате постоянно. Но понякога забравяш колко е страхотен.


Виж ощеНово в Cosmo