Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

 

Оценка: (0/5)

 
 

Гадже ли? За какво ти е, като можеш да си намериш нещо още по-пухкаво и сладко, с което да се гушкаш!

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Котката действа по-добре от мъж, увери се сама:

1. Имаш нужда някой да те мотивира да ставаш су-у-упер рано.

Знаеш, че никога няма да станеш в 6 ч. да тренираш. Но ако има някой, който постоянно да те ръчка, няма как да не се вдигнеш от леглото. Дори да се подразниш, след час ще ти мине – само трябва да погледнеш ангелската муцунка, на която няма начин да се сърдиш за дълго.

Секси мъже с котки в Инстаграм

2. Нямаш търпение да откриеш някой, който наистина е подреден.

Срещала си се с достатъчно мърльовци, които хвърлят дрехите си по пода и могат с чиста съвест да оставят мръсна чаша в мивката със седмици. Край с това! Трябва ти някой, който може да държи бъркотията в ред. Дори ти да си тази, която трябва да почиства тоалетната, алтернативата е 100 пъти по-добра от това да трябва да чистиш седалката, която бившия ти за пореден път е забравил да вдигне.

3. Харесва ти да си с някой, който е спретнат.

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Някой, който се самопочиства и изглежда прилично през целия ден, така че да не те е гнус да си легнеш в изпраните чаршафи с него.

►►► Виж тук 15 признака, че се нуждаеш не от мъж, а от куче

4. Влюбена си в идеята да си стоиш вкъщи.

Работиш здраво и често предпочиташ да си останеш у вас, отколкото да ходиш по разни места, да се срещаш с разни хора и да пиеш разни неща. Затова, твоето „щастливо място“ е на дивана, гушната до някой, който никога няма да те накара да излизаш. Идилия!

5. Гушкането е жизненоважно за теб.

Докато блажено отпиваш от чашата с розе, предпочиташ да имаш близък физически контакт с някого. Предпочиташ да е същество, което цени ритуала по гушкането толкова, колкото и ти.

15 сладки животни с мини пуловери, които ще те разтопят от умиление

6. Но също така искаш да ти даде възможност да му липсваш.

Когато една връзка е прекалено перфектна (виж пак горната точка), е лесно да попаднеш в клопката, в която приемаш някого за даденост. За щастие, когато имаш котка, ти няма как да я носиш навсякъде с теб, което ти дава шанс тя да ти залипсва. Нека бъдем честни, ти имаш нужда от лично пространство.

7. Работата заема цялото ти време и се радваш, когато има кой да те разсее.

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Ако си сама, в един момент осъзнаваш, че ръцете ти сякаш са залепнали за клавиатурата. Ако само имаше кой да играе ролята на бариера между пръстите и лаптопа ти, карайки те най-накрая да си вземеш почивката, която заслужаваш!

►►► Виж тук 6 причини да си горда, че си сингъл

8. Обичаш да качваш привличащи лайкове снимки във Фейсбук.

Снимката на теб и бившия ти на остров в Гърция беше добра, но фото на излегналата се на дивана котка ще ти донесе два пъти повече лайкове. И ако ти и писаната сте на снимката заедно? Повярвай ни, всичките ти приятели ще одобрят кадъра.

9. Просто искаш някой да те разсмива.

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Очаквай усмивката да не слиза от лицето ти. Ще се заливаш в неконтролируем смях и то по най-странните и неподозирани причини.

10. Искаш спокойна, изпълнена с любов връзка.

Вече не ти се играе на игрички и не ти се разправя с човек, който не може да признае чувствата си и ти праща странни съобщения в 2 през нощта. Идеалната връзка за теб е да се прибираш вкъщи вечер и да можеш да разкажеш на някого колко мразиш представителите на човешката раса. После ще заспите заедно в леглото, само за да се събудиш в 5 сутринта от звука на счупена лампа... животът с котка е най-доброто, което може да ти се случи, нали така?!


Виж ощеНово в Cosmo