Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че бившият ти още не те е прежалил

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да скъсаш с някого е мъчително. За някои хора е по-трудно, отколкото за други. Сигурна ли си, че бившето ти гадже те е преодоляло? Или може би все още се надяваш да се сдобрите?

10 знака, че бившият ти още не те е прежалил

Почти невъзможно е да знаеш дали двамата бихте могли да бъдете заедно, ето знаците, че бившият ти не иска да ти е... бивш.

Виж конфузните моменти, в които звездите се срещат със своите бивши (снимки долу):

12 неловки моменти, когато звезди срещат своите бивши

1. Все още ти пожелава „честит рожден ден“ възможно най-бързо.

Колкото по-близо е пожеланието до полунощ, толкова повече той не спира да мисли за теб. Ако получиш едно мижаво „ч.р.д“ (да, с малки букви) в 3 ч. следобед, не е голяма работа. Но видиш ли изписано на екрана „ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН“ (добави 10 емоджита след това) в 00:01 ч., всичко е кристално ясно. Или страда от безсъние, или го сърбят пръстите да ти пише, за да разбереш колко го е грижа.

2. Все още те кани на партитата, които вдига.

10 знака, че бившият ти още не те е прежалил

Хората, които са преживели бившето си гадже не го канят по партита. Всъщност, канят ги, но когато НАИСТИНА са ги преживели. Знаем, че не сме много конкретни по тази точка, но ако не те кани, има два крайни варианти – още те желае или не те желае въобще. Объркващо е, затова се довери на инстинкта си.

3. Изпращал ти е доволно количество среднощни съобщения от типа „к'во става“.

Това може да не е типичното съобщение, с което да те покани да правите секс. Но ако си получавала съмнителни послания в 3 през нощта, това значи едно – той е пиян и все още иска да те има.

►►► Сравняваш ли непрекъснато гаджето си с бившия?

4. Проявил е усилие да ти покаже колко се е променил.

10 знака, че бившият ти още не те е прежалил

Когато се свързва с теб от време на време, той ти се хвали надълго и нашироко, че са го повишили в работата, преместил се е да живее сам или е започнал да си оправя леглото всеки ден. Каквито и проблеми да сте имали (или той да си мисли, че сте имали), той трябва да ти докаже, че е направил всичко възможно да ги разреши. Сещаш се, в случай, че решиш да опитате отново.

5. Не те е блокирал в социалните мрежи.

Ако връзката ви е изгоряла до основи, той ще се стреми да прекъсне всякакъв допир с теб, дори виртуален.

Провери дали той не ти казва "Обичам те", но тайно (според зодията му) - галерията долу:

Как се влюбват различните зодии

6. Не си категорично сигурна, но ти се струва, че той се опитва да те накара да ревнуваш.

Той внезапно се е превърнал от онзи тип, който даже е забравил за Instagram профила си, до този, който през два часа публикува снимки с различни жени. Изведнъж стената ти е пълна с неговата ухилена физиономия и разни мацки, озовали се незнайно как до него.

7. Междувременно, той не иска да подхваща сериозна връзка.

Колкото и да се „забавлява“, той на практика стои далеч от жените.

►►► 12 начина да преодолееш раздялата по-лесно

8. Разбрала си, че разпитва за теб... много.

10 знака, че бившият ти още не те е прежалил

Общите ви приятели ти споменават, че той винаги иска да знае какви ги вършиш. Получаваш бонус точки (макар че кой ти ги брои?!), ако специфично ги моли да не ти казват, че е питал за теб.

9. Присъствала си в някои от неговите #tbt публикации.

Дори да е снимка от някоя минала обща ваканция и той да не те е отбелязал на снимката, това си е доста дързък ход от негова страна.

10. Правил е завоалирани коментари, че нещата между вас не са приключили.

Няма как да стане по-очевидно от това. Със същия успех може да каже: „Хей, скъпа! Не съм спрял да мисля за теб, откакто се разделихме и мечтая да се съберем отново заедно час по скоро. Мерси!“.


Виж ощеНово в Cosmo