Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 важни неща, aко се срещаш с мъж с брада

 

Оценка: (0/5)

 
 

В никакъв случай не го карай да обръсне

10 важни неща, aко се срещаш с мъж с брада

Първо трябва да можеш да правиш разлика между мъж с брада, и такъв, който иска да си пусне брада, или го е домързяло да се обръсне 5-6 дни. Мъжете с бради присъстват във фантазиите на много жени, и има някои неща, които е добре да знаеш, преди да започнеш да се срещаш с такъв.

Не го карай да си обръсне брадата
В много от случаите мъжът е изтърпял месеци наред, за да си пусне брадата, и да я оформи във вида, в който ти я виждаш. Не го моли да се обръсне. Това ще е все едно той да те помоли да си подстрижеш косата нула номер, само, за да те види как ще изглеждаш. Ако той поиска да си махне брадата, ще го направи, но най-вероятно после ще прекара седмици пред огледалото, страдайки, че го е направил.

Ще те гъделичка, когато те целува
Това може би ще ти хареса. Но ако не ти допада, на него едва ли ще му пука. Ако си мислиш, че ще си обръсне брадата, заради твоята възпалена кожа и мрънкания, не се надявай да го направи.

Той не е нито хипстър, нито има брада по религиозни причини
Просто се харесва така, разбери. Ти например защо 5 години ходи с бретон? Може и той да размисли след време, а... може и да не размисли.

Нито е дървосекач, нито задължително музикант
Може и всички дървосекачи да имат бради, но не всички мъже с бради са дървосекачи. Нито пък музиканти. Не съди по брадата за професията и заниманията на мъжа.

Брадата не означава, че е твърде окосмен навсякъде
Мъвът с брада може и да се окаже с добре епилирано тяло, или пък по природа на не е твърде окосмен. Брадата не е знак за това колко окосмен е той по гърба или краката.


Виж ощеНово в Cosmo