Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 типа снимки, които постват влюбените двойки

 

Оценка: (0/5)

 
 

Трябва да споделиш за перфектната си ваканция по някакъв начин.

10 типа снимки, които постват влюбените двойки

2018 е и ако се срещаш с някой, то твоите последователи знаят за това. Всяка двойка споделя общи снимки в някакъв момент от отношенията си. Не че има нещо нередно, когато постваш снимка на теб и на твоя любим, но вероятно това са същите неща, които и други двойки са публикували преди. Ето десет снимки, които всяка двойка е споделяла в социалните медии в даден момент.

Виж най-сладките моменти ан Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън в галерията долу:

Сгодените Ариана и Пийт не могат един без друг

1. Прекарваме си най-страхотната ваканция заедно

Ако сте били на почивка, но не сте се снимали, наистина ли се е случило? Важно е да публикуваш поне една снимка с теб и гаджето ти, така че всеки да разбере, че сте се забавлявали (докато останалите са на работа). В идеалния случай снимката ви е в непосредствена близост до вода с напитки в ръка, но панорамните гледки също са приемливи.

2. Очаква ни най-страхотната ваканция заедно. Снимка.

Също така е важно да направите снимка в самолета или в колата. Това се счита за задължително, така че всеки да знае предварително и да ви блокира за период от една седмица (за да може да избегне нашествието от ваканционни любовни снимки). Също така, не се колебай да публикуваш снимка, след като се върнете, с надписа "Искаме да сме все още на плажа".

►►►Защо любовният ти живот се нуждае от дигитален детокс

3. Очарователна снимка, на която един от двамата спи.

Очевидно е, че искаш да споделиш с всеки, колко щастлива се чувстваш около новата си тръпка. Не можем да те обвиняваме, че все още сте във фазата на медения месец на връзката, при която няма нещо по-очарователно от снимка на спящото ти гадже.

4. Мързелив ден вкъщи.

Да, добре. Разбрахме. Ние всички го разбираме. Просто не го правете всеки уикенд. Сутрешно селфи в леглото, закуска, гушкане на дивана или каквото и да е... Може би точно в този момент някой от твоите или неговите приятели преживяват тежка раздяла, така че няма нужда да поствате всеки един момент от любовната ви уикенд програма.

5. Снимка на твоето гадже, на която наистина е много сладък.

Дали е имал малко храна на лицето си или си го хванала точно преди да кихне, снимката е толкова мила, нали? Публикувай я и ще видиш, че въпреки престореното му нежелание, след няколко дни ще се превърне в профилната му снимка.

►►►Как да разбереш разликата между любовта и страстта

6. Най-малко една снимка на храна, която сте сготвили заедно.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Това е невъзможно да се избегне. Някои хора публикуват всичко, което трябва да сложат в устата си. Други може да се задоволят със снимка на специална вечеря или екзотично ястие. Каквито и да са мотивите, вие рано или късно ще публикувате снимка на храна, която сте сготвили заедно.

7. Снимка, на която отбелязвате годишнината ви.

Тя е направена само, за да не забравите за годишнината си. Все пак Facebook ще ви напомни догодина.

8. Обявяването на годежа ви.

Трябва да съобщите това. Това е разбираемо. Дори хората, които никога не използват социалните си медии, ще видят тази снимка. Всеки ще види това. Харесванията ще бъдат стотици, а пожеланията под снимката не по-малко.

9. Колаж на незабравимия уикенд, който сте прекарали заедно.

Направихте си пикник този уикенд? Направи този колаж, защото всеки трябва да знае колко щастливи сте всъщност!

10. Черно-бяла снимка на един от вас двамата.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Артистична снимка от нетрадиционен ъгъл в черно-бяло. Може би снимка от последната ви ваканция заедно. Може би е с филтър, но това няма значение.


Виж ощеНово в Cosmo