Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 сигнала, че си имаш работа с женкар

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако разпознавач някои от тези сигнали в поведението му, може би не е твоя човек!

10 сигнала, че си имаш работа с женкар

1. Когато се опиташ да определиш връзката ви, той казва, че не обича етикети. Обикновено, когато мъж не иска да поставя етикет на връзката ви, значи иска да си остави вратичка за излизане с други момичета. И когато разбереш за това (неизбежно ще стане в някакъв момент), той ще се измъкне с оправданието, че технически не сте гаджета.

Хороскоп на мъжките изневери

2. Той иска да запази връзката ви в тайна. Ако той не иска да каже на хората около себе си, че значиш нещо за него или отказва да излиза с теб на обществени места, това е така, защото може би не иска другите момичета, с които флиртува, да разберат за теб.

3. Чуваш слухове, че той "се вижда" с други момичета. Това може би е вярно..

ВИЖ ТУК: Странни знаци, че партньорът ти може да ти изневери!

4. Той никога не харесва твоите снимки във Фейсбук или Инстаграм. Вместо това, веднага щом качиш нещо, ще ти напише съобщение, че изглеждаш секси на селфито, което е видял. Защото, ако не се е случило в социалните медии, значи не се е случило изобщо.

5. Той е определен за най-големия флиртаджия от приятелите си. Това е деликатен начин да се каже "женкар".

Трудно е да устоиш на чара му, но е още по-трудно да останеш с него!
Трудно е да устоиш на чара му, но е още по-трудно да останеш с него!

6. Той има профил в сайтове за запознанства. Твърди, че не го използва, но не го и изтрива.

7. Той държи телефона си далеч от теб, когато си чати. Ти дори не се опитваш да надничаш в съобщенията, които пише, но все пак той държи на разстояние телефона си. Това означава, че най-вероятно там има нещо, което не иска да видиш.

8. Той има десетки лайкове на снимките от момичета, които не познаваш. 

►►►ВИЖ ТУК: 12 признака, че трябва да му кажеш "Сбогом!"

9. Той е на телефона си непрекъснато, когато сте заедно, но отнема доста време, за да ти отговори на съобщението, когато сте разделени. Това означава, че явно прекарва времето си с някой друг. 

10. Майка ти е подозрителна за намеренията му. Със сигурност тя е видяла много неща, свързани с взаимоотношенията, така че може да разпознае, когато нещо не е наред.


Виж ощеНово в Cosmo