Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

10 сигнала, че е мамино синче

 

Оценка: (0/5)

 
 

Майка му винаги знае за всичко. 

10 сигнала, че е мамино синче

1. Той не може да оцелее самостоятелно в дивата природа. По дяволите, той не може да оцелее дори в собствения си апартамент, ако някой не се грижи за него! Не може да пере, не знае как работи миялната машина и си уверена, че степента на кулинарните му умения се върти около микровълновата! Все още разчита на това, което ще сготви майка му, а тя дори идва, за да чисти и апартамента.Това са всички признаци, че не е усвоил тези умения, защото майка му ги върши вместо него. 

Как водиш любовните си връзки според зодията ти

2. Той и майка му си чатят. Не означава, че не трябва да поддържа връзка с родителите си в социалните мрежи. Но ако активно си разменят съобщения (всеки ден!!!) то значи е мамино синче.

3. Той се съветва за всяко свое решение с нея. Добре де, нормално е да потърси мнението на родителите си, независимо дали е на 20 или на 50 години. Но, ако си сигурна, че не може да избере какво да си поръча за вечеря без да се допита до нея, това вече е притеснително.

4. Майка му винаги е права. Ти дори не си правиш труда да спориш с нея или с него за нещо, което тя е казала, че е така. Тя може да твърди, че Земята е плоска и той ще застане на нейна страна.

5. Той все още живее при родителите си. Дори да има свой апартамент, той всеки ден ходи при тях. 

►►►ВИЖ ТУК: 5 ефективни решения за справяне със свекървата!

6. Майка му винаги знае за всичко. Ако сте се скарали, той ще се обади първо на майка си. Сякаш тя се вглежда в кристална топка и знае абсолютно всичко за живота му с тази разлика, че кристалната топка е неговия телефон. Гадно е да е информирана всеки път, когато си наранила чувствата на сина й. 

7. Той може би е малко незрял (особено, когато е около нея). Когато майка му е наоколо, той сякаш се връща в детските си години. 

8. Той очаква от теб да бъдеш като нея. Майка му е неговия "златен стандарт' и измерва всички жени спрямо нея. За съжаление това включва и теб. Това може да започне от малките неща като начина, по който готвиш и да достигне до големите като майчинство и кариера. 

Докато някои неща в този списък са сладки и очарователни, други излизат извън границите на нормалното поведение.
Докато някои неща в този списък са сладки и очарователни, други излизат извън границите на нормалното поведение.

9. Той е доста разглезен. Може да получи всичко, което поиска от майка си и е наясно от това. Естествено и се възползва. Ти дори не си наясно дали плаща собствената си сметка за телефон и те е страх да попиташ.

10. Тя се появява без предупреждение. Вие вечеряте с приятели (или по-лошо - правите секс) и тя се появява с някакви хранителни продукти само, защото мисли за него. Това е хубаво на теория, но има някои неща, които просто мама не трябва да вижда.


Виж ощеНово в Cosmo