Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 пъти „да“, че това е твоят човек

 

Оценка: (0/5)

 
 

Може и да не ти се вярва, че сред 7 милиарда души само един е предназначен точно за теб. Тези, които вярват във втората половина, обикновено имат предвид друго – човек, с когото на секундата ще намерят общ език и ще усетят дълбока душевна близост, който от една страна ще ги приема такива, каквито са, а от друга – ще ги стимулира да се развиват.

10 пъти „да“, че това е твоят човек

Перфектната жена за него според зодията - виж дали си ти в галерията долу.

Коя е перфектната жена за мъжете от различните зодии

►►►Ритуалите на влюбените. Спазваш ли ги?

„Дори не става въпрос за романтични отношения, понякога ние откриваме сродната си душа в приятел, роднина, колега. И отношенията с този човек невинаги са безоблачни. Но трудностите само още повече укрепват връзката, помагат заедно да се премине през трудните периоди и да останете себе си“, счита създателят на клуба за запознанства The Lodge Кейлен Розенбърг.

10 пъти „да“, че това е твоят човек

Но как да разбереш, че точно този човек е специален за теб? Ето какво казват тези, които са успели да го открият:

1. От самото начало на отношенията присъствието му ти дава усещане за спокойствие и комфорт

„С Ранди се запознахме в интернет, а дори при първата среща на живо не почувствах притеснение или страх. Беше ми приятно. Нещо в присъствието му ми даде усещане за мир и спокойствие. Той беше хубавец, но вместо пеперуди в стомаха, видях в него недостигаща в мен част.“ (Христина, 36 г.)

►►►7 типа мъже и твоята секс съвместимост с тях.

2. Дори да сте много различни, се уравновесявате един друг

„Осъзнах, че жена ми е моята втора половина, когато разбрах, че различията ни уравновесяват, а приликите ни помагат да растем и да се развиваме. Това е нереално чувство, изригване на адреналин.“ (Виктор, 40 г.)

3. Ти изпитваш почти осезаемо чувство, че си намерила твоя човек

„Когато срещнах половинката си, дори не си представях какво означава това. С приятели заминахме на почивка в Мауи. Седяхме в бара и към мен се приближи мъж, който ме попита дали бих искала да отида утре с него на сватба. Неговият най-добър приятел се жени и ми трябва компания. Все едно чух гласа на психотерапевта си, който ми казваше да не се страхувам и да рискувам, да живея на пълни обороти. Съгласих се. На сутринта съжалявах за решението си, но когато той се обади да попита за фамилията ми и какво предпочитам за менюто – пилешко, свинско или телешко, разбрах, че е съдба. И отидох.

"Допаднахме си веднага и вече 10 години сме ту заедно, ту се разделяме. Но интуитивно аз усещам, че това е моят мъж."

Спомням си странен случай от първата ни среща – той отиде до тоалетната и се забави дълго. Помислих си : Не мога да си спомня как изглежда. Дано да го позная, когато се върне. Бях забелязала душата му, а на външния му вид.“ (Мария, 39 г.)

10 пъти „да“, че това е твоят човек

4. Жизнените ви принципи и ценности си подхождат

„Разбрах, че е той, защото моралните ни ценности и начинът ни живот беше идентичен. Влюбихме се един в друг. Две седмици след като се запознахме, за вече исках да прекарам живота си с него. Споделих с приятелка, че съм намерила мъжа на живота си, я тя реши, че съм пияна. А не бях пила и капка.“ (Катерина, 27 г.)

5. Виждала си трудните периоди в живота на този човек и въпреки всичко го обичаш

„Срещнах най-добрия си приятел и сродна душа, когато учех в омразна за мен специалност. Целият ми жизнен план се обърка. Наехме си обща квартира. Не разбирах какво се случва. Едва когато реших да се върна вкъщи и да започна всичко отначало, разбрах колко близък ми е той. Минаха 3 години и той продължава да ми е близък. Посрещаме заедно всяко предизвикателство, втурваме се в приключения, поддържаме се.“ (Ани, 24 г.)

6. Грижите се един за друг и чувстватe болката на половинката

„Разбрах, че е той, когато започнах да чувствам неговата болка като своя.“ (Луиза, 24 г.)

10 пъти „да“, че това е твоят човек

7. Допирът създава електрически заряд

„Когато го докосвах по ръката, буквално излизаха искри. А моментите на разделя бяха мъчителни.“ (Маргарита, 34)

8. В отношенията ви има сложни периоди, но те само ви помагат да се развивате

„Приятелят ми е огледалото, което ми показва всички мои недостатъци. Понякога е много болно да виждам това. Много хора биха избягали, защото подобни отношения са нестабилни. Карате се, сдобрявате се, пак се карате. Но дори и по време на разделите се чувстваш, все едно сте заедно, защото на енергийно ниво вие наистина сте заедно.“ (Сибила, 25 г.)

9. С този човек можеш да се отпуснеш и да си себе си

„Сродната ти душа е най-добрият ти приятел, пред когото не те е срам да си покажеш всичките странности, които обикновено криеш.“ (Макс, 35 г.)

10. Чувстваш, че този човек се е появил, за да ти даде ценен урок

„Втората ни половина е нашият най-добър учител. Този, който ни предизвиква, докарва ни до изстъпления, провокира ни да покажем страстта си и дърпа най-чувствителните струни в душата ни. Той ни дава възможност да преосмислим представата за самите нас, какво искаме наистина и какво не в любовта. За съжаление, отношенията понякога прекалено бързо завършват, защото е много тежко да преосмислиш живота си.“ (София, 45 г.)


Ново в Cosmo